Dit is de ideale outfit om veilig en comfortabel te fietsen in de winter [checklist]

Winter is coming. De spreuk uit Game of Thrones is momenteel ook op jou en ons van toepassing, want de koude maanden staan voor de deur. Gelukkig hoef jij als Antwerpse fietser niet te vechten tegen een kwaadaardige Winterkoning. Alhoewel, jij hebt Koning Auto om je zorgen over te maken, en dat is ook niet niks!

Zorg er dus voor dat je deze herfst en winter goed zichtbaar bent op de fiets. Jouw vrienden van De Geus staan je bij in de strijd. Gebruik het onderstaande overzicht als checklist, zodat je de veiligste outfit hebt voor je winterse fietstochten.

Regen? Welke regen?

Regen of geen regen, jij fietst. Desondanks is het helemaal niet erg om toe te geven dat die nattigheid wel een beetje… vervelend is. Gelukkig leven we niet in de tijd van Game of Thrones en hoeven we ons niet voor de regen te beschutten met een paraplu van gevlochten riet.

Kijk bijvoorbeeld eens naar het Nederlandse merk AGU. Deze topper maakt waterbestendige jassen en broeken waar je op kunt rekenen tijdens een stortbui.

Bonus: hun kledingstukken reflecteren in het donker!

Heb je al regenkleding maar wil je beter opvallen? Kies dan het degelijke fluovestje van AGU. Veiligheid boven alles!

Ontdek AGU bij De Geus

AGU regenkleding kopen Antwerpen

GoFluo maakt zichtbaarheid trendy

Fluokleding hoeft niet saai te zijn. Dat bewijzen de trendy fluorescerende jassen en vestjes van het Antwerpse merk GoFluo.

Kom dit najaar dus vooral naar een van onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem en Edegem en ontdek het royale assortiment.

Dat we dit merk in huis hebben is goed nieuws voor iedere fietser in ‘t Stad! Want GoFluo laat zien dat zichtbaarheid stijlvol kan zijn.

Hun assortiment is groot, dus ook voor jouw stijl hebben ze ongetwijfeld iets in het aanbod.

GoFluo kopen in Antwerpen

Lezyne is jouw licht in de duisternis

In de donkere herfst en winter is niets zo belangrijk als een goed fietslicht, zowel op je fiets als op je fietshelm. Zo zorg je ervoor dat Koning Auto jouw fiets op tijd waarneemt.

De krachtige lichten van Lezyne helpen jou om de duisternis te verdrijven. In hun gamma zitten fietslampen voor iedere toepassing.

En wist je dat deze fietslampen USB-herlaadbaar zijn? Dat maakt het supermakkelijk om het lichtje rap op te laden aan jouw computer!

De fietslampen van Lezyne

Fietslamp kopen in Antwerpen

Berscherm je kind (en jezelf) met een fietshelm

In de winter heb je meer kans op een uitglijpartij dan in andere maanden. Wanneer je met je fiets onderuit gaat, is het fijn dat je kostbare hoofd goed beschermd is.

De fietshelmen van Nutcase zijn de eerste keuze van duizenden fietsers. Kinderen waarderen de vrolijke, creatieve patronen, terwijl volwassenen de degelijke kwaliteit roemen.

Ook de fietshelmen van Thousand zijn geliefd bij jong en oud. Het vintage ontwerp maakt dat jij deze winter de meest stijlvolle fietser bent in de Antwerpse straten!

Alsof de keuze nog niet groot genoeg is, vind je bij ons bovendien de helmen van Nutcase, Brooks, Torch en Carrera. Kom vooral eens naar onze winkels en zie welke bij je past.

Bekijk alle fietshelmen

Alle kinderen in de cargobike

Wanneer het nat, glad en donker is op straat wil je liever niet dat je kind op zijn eigen fiets naar school gaat. Daarom is de cargobike of bakfiets ideaal. Hup, kinderen in de bak, dakje erover dicht en fietsen maar!

Jij hebt de controle. Jij leidt de kleintjes veilig door het Antwerpse verkeer.

En denk je dat het zwaar trappen is met zo’n grote bakfiets? Nee hoor! De trapondersteuning doet het zware werk.

Fietsen De Geus kan jou een testrit aanbieden op meerdere gerenommeerde merken, zoals Urban Arrow, Lovens en Riese und Müller.

Meer dan 100 cargobikes

Ben jij al voorbereid op het najaar?

Wij nodigen je graag uit om onze winkels te bezoeken voor gratis advies over fietskleding, fietshelmen en alle andere zaken die belangrijk voor je zijn.

Wil je een testrit maken op een fiets? Graag even reserveren, want dan hebben we genoeg tijd hebben om je te helpen!

Boek een testrit

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus