Bescherm de batterij van je Urban Arrow of Lovens tegen diefstal met een Lockride-slot

Lockride logo accuslot bakfiets

Lockride batterijslot Urban Arrow

 

Helaas hebben fietsendieven ontdekt hoe waardevol de batterijen van Urban Arrow en Lovens zijn. Als eigenaar van een bakfiets van deze merken maak je je daarom misschien zorgen. Gelukkig hebben we geruststellend nieuws: in het assortiment van Fietsen De Geus vind je vanaf nu de accusloten van Lockride. Daarmee bescherm je je batterij heel efficiënt tegen diefstal.

Wat is een Lockride batterijslot?

De Bosch-batterij van zit op de framebuis van je Urban Arrow of Lovens geklemd tussen twee zogenaamde Bosch-docks. Het afschermen van de bovenzijde van het dock voorkomt dat dieven hier een gaatje in kunnen branden en de onderliggende schroef kunnen bereiken. Op onderstaande afbeeldingen is deze plek gemarkeerd met het cijfer 1.

Lockride kopen Antwerpen België

 

De plek die gemarkeerd is met het cijfer 2 wordt door dieven gebruikt voor een zogenaamde cilindertrekker.

De risico’s die zowel plek 1 als 2 met zich meebrengen, worden door een Lockride batterijslot geminimaliseerd. De Lockride beschermt de batterij cilinderslot tegen een cilindertrekker. Loswrikken met een breekijzer kan niet zonder de accu te beschadigen.

 

Urban Arrow accuslot kopen Antwerpen Lockride

 

Lockride batterijslot kopen in Antwerpen, Berchem of Edegem

Lockride Model X biedt de ultieme bescherming tegen diefstal omdat de batterij van je Urban Arrow of Lovens volledig ingeklemd is. Ben je overtuigd? Je koopt een Lockride batterijslot in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem of Edegem.

Onze adressen + openingsuren

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus