Dutch ID Phantom 65: beste getest door de Consumentenbond

Dutch ID Phantom 65 kopen Antwerpen

 

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Kies een ware winnaar!

Letterlijk bedoelen we dat, want de Dutch ID Phantom 65 is in de prijzen gevallen. De Nederlandse Consumentenbond heeft deze krachtpatser uitgeroepen tot Beste Elektrische Fiets van 2021. De Phantom 65 won van 333 andere e-bikes.

Laten we eens onder de loep nemen waarom de Dutch ID Phantom wint van zijn concurrenten.

Waarom de Dutch ID Phantom 65 een winnaar is

Deze zin uit het testrapport van de Consumentenbond omschrijft perfect waarom de Dutch ID Phantom 65 al deze eer verdient:

‘Of het nu gaat om flinke woon-werkafstanden of recreatieve ritten door heuvelachtig terrein, deze Dutch ID staat zijn mannetje.’

De technische specificaties van de Dutch ID Phantom 65 zijn indrukwekkend: deze elektrische fiets heeft een krachtige Bosch Performance middenmotor met Gates riemaandrijving, hydraulische schijfremmen, brede Schwalbe banden en een vering in de voorvork en zadelpen. De zithouding is vooral sportief, wat past bij het stoere, robuuste uiterlijk van de fiets.

De achterdrager is MIK-compatibel. Dit betekent dat er een heel assortiment aan tassen, stoeltjes en kratten op de markt is dat rechtstreeks op jouw e-bike geklikt kan worden.

De voordelen van de Dutch ID Phantom 65

Deze elektrische fiets heeft veel voordelen die zijn concurrenten niet hebben:

  • Actieradius (afstand op volle accu) is uitstekend
  • Motor die een goede ondersteuning biedt in alle omstandigheden, zeker als het parcours zwaarder wordt
  • Soepele en natuurlijk aanvoelende ondersteuning
  • Stille motor
  • Fraai display met fijne bediening
  • E-bikediefstal onaantrekkelijker door afneembaar display en optionele Lock-functie, die het gebruik met een vervangend display onmogelijk maakt
  • Krachtige hydraulische schrijfremmen
  • Duurzame, onderhoudsarme en stille riemaandrijving (in plaats van ketting)
  • Brede(re) banden voor meer comfort

De uitgebreide testresultaten vind je op de website van de Consumentenbond en zijn te lezen door leden van deze kritische consumentenorganisatie. Ook zijn de testresultaten te bekijken in de Consumentengids, die op 28 april 2021 bij alle leden van de Consumentenbond op de deurmat valt.

 

Dutch ID Phantom 65 kopen in Antwerpen

We nodigen iedereen uit (Groot-)Antwerpen uit om de Dutch ID Phantom 65 te bewonderen én te ervaren. Je vindt deze winnaar in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem en Edegem.

Bij Fietsen De Geus kan je gewoon een gratis testrit maken. Reserveer je testrit. Dat is in minder dan 1 minuut gebeurd. Je ziet direct onze online agenda en met een paar klikken leg je een datum en tijdstip vast. Sneller heb je nog niet eerder je eerste stap gezet richting een nieuwe fiets!

Reserveer een testrit

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus