Vakantiekriebels? De e-bike maakt jouw wereld groter!

Vier ook jij je vakantie dit jaar op de fiets? Dat begrijpen wij, want nu de lockdown is versoepeld klinkt het verkennen van verre (of minder verre) oorden als muziek in de oren. En de fiets is momenteel één van de veiligste manieren om dat te doen!

Het perfecte moment voor een fietsvakantie

De coronacrisis heeft onze wereld de afgelopen maanden steeds kleiner gemaakt, tot onze wereld slechts de grootte van de eigen woning had. Maar dankzij de (elektrische) fiets wordt die wereld eindelijk weer groter — véél groter!

Dus laad je kinderen en tent in de cargobike en verken de Kempen, de kust of Kortrijk. Of spring met je maten op de koersfiets en fiets de horizon (en een paar pintjes) tegemoet.

Fietsvakanties zijn er voor iedereen. Lees verder om te ontdekken welk type vakantiefietser jij bent: de Eigenzinnige E-biker, de Reizende Cargobiker, de Kronkelende Koerser of de Backpacker op Banden.

De Eigenzinnige E-biker

Op vakantie met elektrische fiets

Ben jij een Eigenzinnige E-biker? Dan bepaal jij waar je vandaag naartoe wilt en in welk tempo dat gebeurt. Je geeft om gemak: fietsen moet ontspannend zijn.

Voor jou hoeft een bestemming niet altijd ver te zijn. Een korte vakantie dicht bij huis is ook prachtig, zo redeneer jij. En ook daguitstapjes maar je graag, zodat je ‘s avonds gewoon weer fijn thuis bent.

👇

Bekijk de fietsen die bij Eigenzinnige E-bikers passen

De Reizende Cargobiker

Op vakantie met cargobike

De Reizende Cargobiker erkent het gemak van een cargobike: fietsen gaat vlot dankzij de elektrische motor en je kan een grote hoeveelheid bagage (of kinderen) kwijt.

Soms blijf je dicht bij huis, maar af en toe mag het wat verder zijn: een toertje langs de Belgische kust, een bezoekje aan onze noorderburen, of misschien zelfs een keer naar Luxemburg

👇

Reizende Cargobikers, deze fietsen zijn perfect voor jullie

De Kronkelende Koerser

Op vakantie met de koersfiets

Inspanning is voor jou ontspanning. Met ingesmeerde benen raas jij met vrienden of jouw geliefde over het asfalt van binnen- en buitenland. Jij bent een Kronkelende Koerser in hart en nieren.

Over kronkelende plattelandswegen zien we jou deze zomer in volle vaart rijden. Overigens mag dat gezweet op gepaste momenten afgewisseld worden met ontspanning. Want zonder zweet en een pintje is jouw vakantie niet compleet.

👇

Ideale koersfietsen voor de Kronkelende Koerser

De Backpacker op Banden

Op vakantie met de reisfiets

Als Backpacker op Banden (ook wel de bikepacker genoemd) hou je van bestemmingen ver van huis. En het liefst ben je lang op pad. Was het maar altijd vakantie!

Je verkent Europa en zelfs Azië of Amerika gewoon op de fiets. Met volgepakte fiets rij je naar de Noordkaap of eender welke kaap je maar kan vinden. Onze collega Pieter, die je hierboven op de foto ziet, reisde met zijn vriendin helemaal naar het mooie Portugal!

👇

Backpacken op banden begint met de juiste fiets

En? Welke type vakantiefietser ben jij?

Mocht je er nog niet zeker van zijn, kom dan eens naar onze winkels. Wij zijn zelf enthousiaste vakantiefietsers en we delen onze ervaringen graag met jou. Wij helpen je ontdekken welke vakantiefiets 100% bij jou past.

Je fietsvakantie begint hier

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus