Wat is jouw mening over De Geus? Vul de enquête in!

Deze enquête is inmiddels afgesloten. Wil je ons toch vertellen wat je denkt over ons? Je mag altijd contact opnemen via e-mail.

Fietsenwinkel De Geus bestaat inmiddels al meer dan 35 jaar. In die 35 jaar ben jij met ons meegegroeid. Daarom zijn wij benieuwd hoe jij onze fietsenwinkels in Antwerpen en Berchem momenteel ervaart. Wat doen wij goed? Wat kan beter?

Wij vragen je een korte enquête in te vullen. Dit duurt maar een paar minuten. Jouw beloning is een betere fietsenwinkel én onze eeuwige dank!

Update: de enquête is inmiddels afgesloten.

Voor betere fietsenwinkels

De enquête wordt uitgevoerd door de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen. Zij helpen ons met het ontdekken wat onze klanten van ons vinden.

Natuurlijk worden de enquêteresultaten anoniem en vertrouwelijk behandeld.

Logo Karel De Grote Hogeschool

Mogen we rekenen op jouw eerlijke mening?

Of het nu gaat om jouw visie op onze service, onze fietsen, onze openingsuren, onze website, noem maar op: we willen weten wat jij ervan denkt. Deze enquête is er voor klanten voor onze beide winkels, dus voor Antwerpen én Berchem. Wees openhartig, want alleen op die manier kunnen wij onze winkels nóg beter maken.

Update: de enquête is inmiddels afgesloten.

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus