Zet 1 oktober in je agenda: De Geus Dert13n Berchem Classix 2023 mag je niet missen

De Geus Berchem Classix

 

Hou je van de wielersport en kijk je graag eens naar een criterium? Of ben je gewoon fan van gezellige evenementen? Zet 1 oktober 2023 in je agenda, want dan vindt in Berchem de De Geus Dert13n Berchem Classix plaats. Ontdek hieronder wat je als toeschouwer van deze gezellige dag kan verwachten.

Wat is de De Geus Berchem Classix?

De Geus Dert13n Berchem Classix is een dameskoers in Berchem. In 2023 vindt dit evenement voor de vierde keer plaats. Dit is het eerste jaar waarin Fietsen De Geus Berchem optreedt als hoofdsponsor.

Het belooft, net als vorige jaren, een waar wielerspektakel te worden. Naast het wielercriterium zijn er muziek- en dansoptredens. Voor de honger en dorst zijn er veel foodtrucks op het Van Hombeeckplein, waar de start en aankomst is.

Fietsen De Geus zal samen met De Geus Dert13n op het Van Hombeeckplein staan met een gezellige stand. Hier kan je terecht voor een fijne babbel over fietsen én om onze nieuwste fietsen te komen bewonderen.

Hoe laat begint het?

Programma De Geus Dert13n Berchem Classix 2023

Op 1 oktober 2023 kan je het volgende programma verwachten:

  • Muziek, dans en foodtrucks: op het Van Hombeeckplein in Berchem van 11u tot 19u
  • Girls U17 criterium (16 x 2,5 km): 11u met start en aankomst op het Van Hombeeckplein
  • Dames Elite criterium (24 x 2,5 km): 15u met start en aankomst op het Van Hombeeckplein

Let op: in de wijk is er op en rond het parcours een verkeers- en parkeerverbod. We raden je aan te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Kom je met de auto, parkeer dan op een P+R en reis verder met de tram of bus.

Bezoek de officiële website

Berchem Classix

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus