7 redenen waarom Urban Arrow Connected+ de moeite waard is

Urban Arrow Family cargobike

 

Urban Arrow voorziet zijn bakfietsen al sinds 2009 van technische hoogstandjes die voor veiligheid en comfort zorgen. En nu introduceren ze Urban Arrow Connected+, een aanvulling op hun Connected-systeem. Het merk zegt dat Connected+ de ultieme totaaloplossing is voor de beveiliging en verzekering van je Family-model. Wij hebben het systeem getest en zijn overtuigd. We geven je daarom 7 redenen waarom ook jij Urban Arrow Connected+ moet overwegen.

Logo Urban Arrow

7 redenen om Urban Arrow Connected+ te kiezen

Na een grondige test en uitgebreid onderzoek van onze fietsexperts kunnen we concluderen dat onderstaande punten de 7 grootste voordelen zijn van Urban Arrow Connected+ (spreek uit als: Urban Arrow Connected Plus).

Reden 1: geïntegreerde GPS-tracker

Als je kiest voor Urban Arrow Connected+, dan zit er een GPS-chip met bewegingssensor in je bakfiets. Bij aankoop ontvang je een activatiecode. Deze kan je gebruiken om je fiets toe te voegen aan de Urban Arrow-app. Vanaf nu kan je altijd zien waar je fiets zich bevindt en wanneer jouw fiets in beweging komt. In het geval van diefstal meld je dit in de app.

Reden 2: complete diefstalverzekering

In Connected+ is een diefstalverzekering van Laka inbegrepen. Je fiets en batterij zijn gedekt. Als je fiets niet gevonden kan worden, krijg je een volledige vergoeding. Mocht je fiets gestolen worden dan betaal je bovendien geen eigen risico.

Laka is overigens in korte tijd een grote naam geworden in de fietswereld. Deze maatschappij biedt sinds 2017 fietsverzekeringen aan voor fietsers in heel Europa. Dankzij het partnerschap met Urban Arrow is de Laka-verzekering nu geïntegreerd in Urban Arrow Connected+.

Reden 3: terughaalservice

Is jouw Urban Arrow ondanks de beveiliging meegenomen door dieven? Zodra je de diefstal van je fiets in de Urban Arrow-app meldt, wordt je tweewieler op inactief gezet. Vervolgens gaat Laka direct aan de slag om je fiets terug te vinden. Hun interne opsporingsteam zal samen met lokale autoriteiten op zoek gaan naar je bakfiets.

Reden 4: gratis data-abonnement voor het eerste jaar

Connected+ bevat een gratis data-abonnement voor het eerste jaar. Hiermee blijft je fiets constant verbonden met de Urban Arrow-app zonder extra kosten. Na deze periode kan de connectiviteit jaarlijks worden verlengd voor slechts €39 per jaar.

Reden 5: Connected+ werkt preventief tegen diefstal

Een bijkomend voordeel is de sticker op je bakfiets die aangeeft dat de fiets het Connected-systeem bevat. Dit schrikt fietsdieven af. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Reden 6: flexibiliteit om van verzekeraar te wisselen

Diefstalbescherming en terughaalservice van fietsverzekeringsmaatschappij Laka zijn voor het eerste jaar inbegrepen in Urban Arrow Connected+. Na het eerste jaar heb je de optie om je verzekering bij Laka voort te zetten aan een zeer scherp tarief. Ben je toch niet zo tevreden over Laka? Dan kan je zonder problemen overschakelen naar een andere verzekeraar.

Reden 7: nu standaard bij Family Active Plus en Performance Essential

Urban Arrow Connected+ is vanaf nu standaard inbegrepen bij elke Urban Arrow Family Active Plus en Urban Arrow Performance Essential. Koop je een van deze twee modellen, dan zal je sowieso zorgeloos genieten van je fietsritten.

 

 

Urban Arrow Family cargofiets

 

Meer info over Urban Arrow Connected+ nodig?

Voor alle vragen over Urban Arrow Connected+ kan je terecht in onze fietsenwinkels in en rond Antwerpen. We geven met plezier verdere uitleg over alle details.

Ook kan je bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvende testrit op bakfietsen, waaronder die van Urban Arrow. Je mag hiervoor gewoon bij ons binnenstappen. Wil je zeker zijn dat de fiets al voor je klaarstaat? Dan maak je best een afspraak. Deze boek je in 1 minuut in via onze online agenda.

Maak gratis afspraak

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus