Voordelige e-bike kopen? De Koga E-Nova EVO is tijdelijk in prijs verlaagd!

Koga elektrische fiets

 

Ben je op zoek naar een e-bike van de beste kwaliteit, maar wil je ook op je budget letten? Koga, de Nederlandse fabrikant van topfietsen, heeft hun E-Nova EVO-serie nu tijdelijk in prijs verlaagd. Ook bij onze fietsenwinkels in Groot-Antwerpen kan je profiteren van deze fijne korting.

Koga E-Nova EVO PT Auto

Bestel je Koga Nova EVO met korting

Wil je ver kunnen fietsen én comfortabel zitten? De Koga E-Nova is een elektrische fiets waarmee je, dankzij een perfecte zithouding, moeiteloos lange afstanden kunt fietsen. Omdat het damesmodel van de E-Nova bovendien een zeer lage instap heeft, is het op- en afstappen erg veilig en makkelijk.

De modellen die je nu met korting kan bestellen zijn:

  • Koga E-Nova EVO: nu tijdelijk in prijs verlaagd van € 3.499 naar € 2.999. Dat is maar liefst 500 euro korting! Deze e-bike is verkrijgbaar in twee kleuren: Red Black en Grey Black.
  • Koga E-Nova EVO PT: nu tijdelijk in prijs verlaagd van € 3.999 voor € 3.699. Dat is 300 euro korting.
  • Koga E-Nova EVO PT Unlimited: afgeprijsd van € 4.299 naar € 3.899. Dat is maar liefst 400 euro korting.

Profiteer voor 31 december 2023 van deze actie. Al de bovenstaande modellen zijn te bestellen via onze fietsenwinkels in en rond Antwerpen. Eerst een testritje maken? Dat is bij ons altijd vrijblijvend en gratis.

Adressen + openingsuren

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus