9 zeer goede stadsfietsen voor minder dan € 800

Voordelige stadsfietsen hebben bij sommige fietsers een slechte reputatie. ‘Ze gaan snel kapot want er wordt bezuinigd op de materialen,’ klinkt het, ‘en daarom is de levensduur ook korter.’ Hoewel dit inderdaad geldt voor supermarktfietsen en andere budgetmerken, zijn er zeker wel goedkope stadsfietsen van topkwaliteit. Deze worden door bekende fabrikanten gebouwd en zijn écht het overwegen waard. Kijk maar eens hieronder.

Gazelle Esprit: € 729

Gazelle Esprit

In de Gazelle Esprit komen mooie styling en praktisch ontwerp perfect samen. Deze betaalbare stadsfiets van Nederlandse makelij heeft enkele voordelen die je aandacht verdienen:

  • Licht van gewicht (16,9 kg), wat ideaal is als je bijvoorbeeld in een appartementengebouw woont en je elke dag je fiets over de drempel naar de hal moet tillen.
  • Beschikbaar met zowel heren- als damesframe. (Of zoals we tegenwoordig liever zeggen: hoge instap en lage instap. Want steeds meer mannen kiezen voor een vrouwenframe.)
  • De genoemde prijs is voor de uitvoering met drie versnellingen. Er is, tegen kleine meerprijs, ook een versie met zeven versnellingen.

Op alle fietsen in ons gamma mag je in onze fietsenwinkels in Groot-Antwerpen een testrit maken. Kom dus zeker langs om de Gazelle Esprit of een andere fiets zelf te proberen.

Ontdek de Gazelle Esprit

Batavus Fonk 3: € 749

Batavus Fonk

De Batavus Fonk 3 is de strakste betaalbare stadsfiets in ons assortiment. Deze voordelige tweewieler heeft alles in huis om jouw eerste keuze in de stad te worden:

  • Niet teveel toeters en bellen, maar wel alles wat je nodig hebt voor een dagelijkse fiets. De Batavus Fonk heeft bijvoorbeeld 3 versnellingen.
  • Een superstrakke look garandeert dat deze fiets oogstrelend is.
  • Beschikbaar met zowel hoge instap en lage instap.

Goed om te weten: deze fiets bestaat ook in een uitvoering met 7 versnellingen, de Batavus Fonk 7.

Ontdek de Batavus Fonk 3

Gazelle Classic: € 779

Gazelle Classic

De Gazelle Classic, met z’n vintage styling en stalen frame, biedt je zorgeloos rijplezier:

  • Robuuste, onderhoudsarme fiets uit een van de oudste fietsfabrieken van Nederland.
  • Dankzij het stalen frame kan deze fiets tegen een stootje. Ideaal dus voor intensief gebruik!
  • Op deze betaalbare stadsfiets zit je rechtop, wat beter is voor je rug.

De Gazelle Classic is beschikbaar is meerdere kleuren, dus kies de kleur die het beste bij je past.

Ontdek de Gazelle Classic

Batavus Click V7: € 769

Batavus Click

Rij sportief en comfortabel door de stad op de Batavus Click, een voordelige stadsfiets van bij onze noordenburen:

  • De zeven versnellingen en V-brakes houden deze fiets snel en wendbaar. Zo verplaats je je soepel door het drukke stadsverkeer.
  • Een stoere, slanke tweewieler met een trendy design.
  • Gemaakt in Nederland, het fietsland bij uitstek. Je mag daarom rekenen op hoge kwaliteit.

Klinkt dit als muziek in de oren? Kom dan zeker eens testrit maken in onze fietsenwinkels.

Ontdek de Batavus Click

Gazelle Heavy Duty: € 849

Heb je nood aan een stadsfiets die heel veel kilo’s kan dragen? We stellen je graag voor aan je nieuwe boodschappenwonder, de Gazelle Heavy Duty:

  • Ondanks z’n solide uitvoering trapt en stuurt deze multifunctionele transportfiets lekker licht. Dit is met name te danken aan de brede banden.
  • De dubbele pootstandaard, stuurblokkering, naafdynamo en dragers maken de Gazelle Heavy Duty tot de meest complete transportfiets uit ons assortiment.
  • Comfort staat voorop in deze fiets. Je zit rechtop, wat goed is voor je rug. Bijkomend comfort ervaar je dankzij het verende zadel.

Zoek je een perfecte transportfiets voor weinig geld, dan is de Gazelle Heavy Duty jouw keuze nummer 1.

Ontdek de Gazelle Heavy Duty

Achielle Alice & Arthur: € 749

Achielle Alice & Arthur

Achielle staat bekend om zijn op maat gemaakte fietsen die tot in detail aan te passen zijn aan jouw smaak. Maar wist je dat Achielle ook kant-en-klare modellen heeft? Maak kennis met de Achielle Alice en de Achielle Arthur:

  • Deze twee modellen zijn vormgegeven als traditionele Hollandse omafietsen. Dit zorgt ervoor dat je op deze fietsen rechtop zit, wat een hoge mate van comfort garandeert.
  • De Achielle Alice heeft een lage instap, de Achielle Arthur een hoge. Beide uitvoeringen zijns standaard voorzien van twee handremmen, AXA Defender-slot, achterdrager en hoog stuur.
  • De Achielle Alice en de Achielle Arthur zijn in België gemaakte fietsen.

Heb je toch liever een op maat gemaakte Achielle? Bekijk hier hun volledige aanbod.

Ontdek de Achielle Alice & Arthur

Norta A10: € 749

Norta A10

Sportief én comfortabel: dat mag je gerust zeggen over de Norta A10. Maar er is meer wat je moet weten:

  • De toerfietsen uit de A-serie van Norta staan borg voor jarenlang rijplezier. Dat is te danken aan de afmontage in België, die volgens zeer hoge kwaliteitseisen wordt verricht.
  • Het Sunrace 8 Speed versnellingssysteem levert extra trapgemak wanneer je eens een brug of heuvel moet beklimmen.
  • De fiets heeft een verstelbaar stuur. Je kan dus zelf bepalen of je iets sportiever of juist liever comfortabeler fietst.

Zoek je een betaalbare kwaliteitsfiets uit eigen land, dan is de Norta A10 een ideale optie.

Ontdek de Norta A10

Achielle Basiel: € 785

Achielle Basiel stadsfiets Antwerpen

De Achielle Basiel is een klassieke stadsfiets in zijn meest pure vorm, ontdaan van al het onnodige. Desondanks beschikt de fiets over enkele opmerkelijke eigenschappen:

  • Deze stijlvolle maar toch voordelige stadsfiets is standaard uitgerust met de twee versnellingen van SRAM. Deze Automatix wordt niet bediend met de hand maar schakelt automatisch naar de hogere versnelling bij voldoende snelheid. Geen overbodige kabels en heel handig in gebruik.
  • Je kiest zelf de framekleur van je Achielle Basiel. Daarnaast kies je ook de kleur van je velgen, spatborden, kettingkast, zadel, handvatten en banden. Er zijn oneindig veel combinaties om van je Achielle Basiel je eigen unieke rijwiel te maken.
  • Voor wie toch meer wil zijn er nog heel veel mogelijkheden: drager voor en achter, slot, verlichting. Maar ook kan je opteren voor 3 of 5 versnellingen en is er keuze in de handremmen.

Je begrijpt het al: jij bepaalt zelf hoe sober of juist uitgebreid je je Basiel wilt maken.

Ontdek de Achielle Basiel

Achielle Babette: € 785

Achielle Babette lifestylefiets stadsfiets Antwerpen

Een pure stadsfiets met heerlijk klassieke looks: dat is de definitie van de Achielle Babette. Dit wat je over deze sympathieke tweewieler moet weten:

  • De Achielle Babette is standaard uitgerust met de twee versnellingen van SRAM. Deze Automatix wordt niet bediend met de hand, maar schakelt automatisch naar de hogere versnelling bij voldoende snelheid. Dit voorkomt overbodige kabels en is heel handig in gebruik.
  • Je kiest zelf de framekleur van je Achielle Babette. Ook bepaal je de kleur van je velgen, spatborden, kettingkast, zadel, handvatten en banden.
  • Voor wie toch meer wil zijn er nog heel veel mogelijkheden: drager voor en achter, slot, verlichting. Maar ook kan je 3 of 5 versnellingen nemen en kiezen voor handremmen.

Past deze betaalbare stadsfiets bij jouw lifestyle? Kom dan eens een testrit maken in onze fietsenwinkels.

Ontdek de Achielle Babette

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus