De beste inspiratie voor sportieve vaderdagcadeaus [10 tips]

Is jouw papa een fietser en wil je hem op Vaderdag verrassen met een passend geschenk? In onze fietsenwinkels in Groot-Antwerpen vind je een overvloed aan toffe cadeaus. Om je te inspireren geven we je de 10 meest originele vaderdagcadeaus die je in onze schappen vindt.

1. Bike Balls

Bike Balls fietslamp kopen Antwerpen

Heeft je vader al Bike Balls? Deze handige, flexibele fietslampjes hebben de vorm van, ahem… ballen. Een beetje flauw, maar daar houden wij wel van. En jouw papa zeker en vast ook!

De Bike Balls zijn in al onze fietsenwinkels te koop.

 

2. Fietsbidon

Fietsbidon kopen Antwerpen

De wereld mag het weten: fietsen is ook maar gewoon op uw gat zitten. Met deze praktische fietsbidon heeft je vader niet alleen altijd iets te drinken tijdens het fietsen, maar is hij ook het middelpunt van de aandacht bij elke slok die hij neemt.

De fietsbidon met opdruk ‘Fietsen is ook maar gewoon op uw gat zitten’ is te koop in al onze fietsenwinkels.

 

3. Çois Cycling sweaters en T-shirts

Çois Cycling kleding kopen Antwerpen

Çois Cycling maakt niet alleen fietskleding, maar ook leuke sweaters en T-shirts om na het fietsen te dragen (bijvoorbeeld onder het genot van een lekker biertje, waarover verderop meer). Je vindt in onze winkels de bekende Directeur Sportif-print én vele andere opvallende ontwerpen van Çois Cycling.

De sweaters en T-shirts van Çois Cycling zijn te koop in De Geus Dert13n.

 

4. Kwaremont fietsersbier

Kwaremont bier kopen Antwerpen

Moet sportief altijd gezond zijn? Die vraag bespreekt je vader ongetwijfeld graag onder het genot van een glas Kwaremont. Dit bekende fietsersbier is een ideale pint voor na het fietsen. Dus houdt je vader wel van een pittig blondje? Dan is Kwaremont een perfect vaderdagcadeau.

Kwaremont is in al onze fietsenwinkels te koop in grote geschenkflessen van 75cl.

 

5. Born sportvoeding

Born recovery shakes kopen Antwerpen

Born is een ware pionier van innovatieve voeding voor weekend warriors én professionals. Hun inmiddels populaire producten helpen je vader beter presteren op de fiets. En met de recovery shakes herstelt zijn lichaam achteraf sneller.

De sportvoeding van Born is te koop in De Geus Dert13n.

 

6. AGU fietsshirts

Wielrenkleding Agu kopen Antwerpen

Droomt je vader ervan om de nieuwe Eddy Merckx te worden? Met de wielrenkleding van AGU maakt hij alvast een goed begin. Hun fietsshirts kenmerken zich door de perfecte pasvorm.

De wielrenkleding van AGU is te koop in De Geus Dert13n.

 

7. AGU fietsbrillen

AGU fietsbrillen kopen Antwerpen

Blitse papa’s hebben blitse brillen nodig. Dus wat dacht je van een fietsbril van AGU? Deze sportspecialisten zoeken voor hun brillen de beste lenzen en lichtste materialen. Daarom zijn hun fietsbrillen comfortabel en leveren ze beter zicht op.

De fietsbrillen van AGU zijn te koop in De Geus Dert13n.

 

8. Ortlieb bikepackingtassen

Ortlieb bikepacking tassen kopen Antwerpen

Of je vader nu wekenlang op fietsreis gaat of gewoon een zondagmiddag aan het gravelbiken is: de bikepackingtassen van Ortlieb komen altijd van pas. Er zijn modellen voor het stuur en voor het zadel beschikbaar en er past verrassend veel in!

De bikepackingtassen van Ortlieb zijn te koop in De Geus Dert13n.

 

9. Chamois Butt’r

Chamois Butt'r anti-chafe cream Antwerpen

Het is misschien niet het meest leuke deel van koersen om over te praten, maar je kunt er soms (om het maar even zo te zeggen) pijn in je kont van krijgen. De ontstekingsremmende crème van Chamois Butt’r werkt niet alleen bij een pijnlijke poep, maar kan ook preventief werken omdat het wrijving vermindert.

Chamois Butt’r is te koop in De Geus Dert13n.

 

10. Thrive recoverybier

Thrive recovery beer IPA Antwerpen

Hoe combineer je na het fietsen het herstellende effect van een herstellingsdrankje met de lekkere smaak van een pintje? Met Thrive natuurlijk, het eerste en enige recoverybier van België. Deze alcoholvrije IPA bevat toegevoegde stoffen die het lichaam helpen recupereren na inspanning.

Thrive recoverybier is te koop in De Geus Dert13n.

 

Kun je niet kiezen? Koop een cadeaubon!

Cadeaubon Fietsen De Geus

Als bonustip willen we je nog even meegeven dat het niet erg is als je niet kunt kiezen. Cadeaus kopen voor anderen is nooit eenvoudig. Vraag in onze winkels daarom naar onze cadeaukaart. Dit is een digitale betaalpas die 2 jaar geldig is. Jij bepaalt het bedrag dat we erop zetten. Je papa kan het bedrag in meerdere keren gebruiken voor de (gedeeltelijke) aankoop van een nieuwe fiets, voor accessoires én voor onderhoud en herstellingen. Superhandig!

Ontdek de cadeaukaart

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus