Pop-up store Mark sluit in februari 2021 na 3 succesjaren de deuren

Als je op zoek bent naar een leuk en origineel cadeau, heeft De Geus goed nieuws! Nog tot maart kan je terecht in de pop-up store Mark. Deze cadeauwinkel in Antwerpen is nog tot februari 2021 open. Perfect dus voor het vinden van geschenken tijdens de feestmaanden!

Mogen we jou binnenkort (nog eens) begroeten aan de Kleine Markt 14?

Een succesvolle pop-up store

Mark Store begon drie jaar geleden als samenwerking tussen Fietsen De Geus, Boekhandel Stad Leest en geschenkenwinkel Wunderkammer. Deze eigenzinnige Antwerpse zaken creëerden een cadeauwinkel zoals er geen tweede van bestond. Fietsaccessoires, romans, kookboeken, planten, gadgets en zelfs fietsen leefden vredig bij elkaar aan de Kleine Markt in Antwerpen.

Het plan was om de pop-up store een jaar te laten bestaan. Daarna zou het pand een andere bestemming krijgen. Omdat Mark Store door zoveel Antwerpenaren omarmd werd, zijn we erin geslaagd om het bestaan van Mark tot drie jaar op te rekken. Maar helaas, eind februari 2021 sluiten de deuren.

Cadeauwinkel in Antwerpen

Cadeauwinkel in Antwerpen

Cadeauwinkel in Antwerpen

Cadeauwinkel in Antwerpen

Bezoek de meest originele cadeauwinkel van Antwerpen

Nog tot en met februari ben je van harte welkom aan de Kleine Markt 14. We zijn zeven dagen per week open van 11.00 tot 18.00 uur.

Misschien zoek je nog geschenken voor Sinterklaas of Kerstmis? Bij ons vind je altijd wel een gepast cadeau!

Bezoek markantwerp.be

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus