Wij lenen gratis cargobikes uit aan collega-handelaars

Dit betrof een actie tijdens de coronapandemie. Momenteel bieden wij geen gratis leenfietsen meer aan.

Urban Arrow Family cargobike

Fietsenwinkel De Geus stelt in deze moeilijke periode een aantal cargobikes gratis ter beschikking aan Antwerpse collega-handelaars. Een cargobike kan voor vele zaken worden gebruikt: het rondbrengen van maaltijden, het aan huis brengen van pakketjes met boeken, het bezorgen van kleding – noem maar op.

Heb jij een winkel of horecazaak in Antwerpen en wil je de komende weken toch je product bij de mensen krijgen? Neem contact op.

Waarom doen wij dit?

Sinds vrijdag 13 maart zijn café’s, restaurants en koffie- en lunchbars dicht om verspreiding van het coronavirus te beperken. Winkels zijn alleen in de week open en op radio en televisie wordt opgeroepen om zoveel mogelijk binnen te blijven. Het kan niet anders dan dat kleine (en grote) bedrijven dit zullen voelen.

In deze vervelende tijden moeten we elkaar helpen. Als solidair gebaar richting onze collega-handelaars stellen wij de cargobikes beschikbaar.

Cargobike XL Business Koelbox

Bullitt Larry vs Harry cargobike

Zij gingen je al voor

Onze vrienden van Boekhandel Stad Leest maken al gebruik van het aanbod. Bestel bij hen je boeken voor 16:00 uur en krijg ze dezelfde dag al aan huis gebracht.

Ook Wijnbar Titulus kwam al een cargobike oppikken. Zij brengen wijn aan huis. Zo kan je het thuis toch nog gezellig maken.

Bedankt ook aan Het Laatste Nieuws om een artikel te schrijven over onze cargobike-actie!

Stap op de cargobike

Heb jij ook een zaak die je draaiende wil houden in deze gekke tijden? Wil je taarten, koffie, voedselpakketten of iets geheel anders vervoeren op een milieuvriendelijke, veilige en aangename manier? Bel of mail ons om af te spreken welke fiets je wanneer kan gebruiken.

Neem contact op

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus