Week van de Vakantiefietser: waarom je erbij moet zijn

Voor het derde jaar op rij zullen vakantiefietsers zich laten inspireren tijdens de Week van de Vakantiefietser. Deze vindt plaats van 3 tot en met 7 maart 2020 bij Fietsenwinkel De Geus aan de Marnixplaats 4 in Antwerpen.

Het programma is rijk aan variëteit. Op de dinsdag-, woensdag- en donderdagavonden nemen gastsprekers je mee naar verre oorden waarvan je misschien niet eens had gedacht dat je er kon fietsen: van Schotland tot Zuid-Spanje, en van Oeganda tot Californië. Op de zaterdag en zondag kan je bovendien zonder afspraak reisfietsen komen testen in de winkel. De inkom is gratis.

Inschrijven voor de lezingen kan nog, maar wees snel: dit jaar belooft de Week van de Vakantievierder populairder dan ooit te worden!

Schrijf je nu in

Europese avonturen op de fiets

Dinsdag 3 maart vanaf 19u30

Op dinsdagavond 3 maart verkennen we het oude continent.

Dit doen we eerst aan de hand van Pieter Fillet, die vertelt over zijn zomer zonder vliegtuig.

Hij nam de trein naar Schotland en verkende dit ruige, stoere landschap op zijn reisfiets. En hij ontdekte dat Schotland méér biedt dan alleen regen en rotsige heuvels!

Kenny Vrancken bezocht een heel andere kant van Europa. In een lezing met de klinkende naam Bikepacking for Flamenco vertelt hij over zijn fietsreis van Antwerpen naar Granada, door de Sierra Nevada en verder naar Portugal.

Reserveer een plaats

Fietsvakantie in Schotland

Velo Afrique

Woensdag 4 maart vanaf 19u30

Jeroen Leen laat zien dat ook jij laagdrempelig en voor het goede doel kan fietsen in Oeganda. De fondsen die deelnemers verzamelen investeert Velo Afrique integraal in beter onderwijs in Afrika. Zij bouwen scholen en opleidingscentra waarmee ze kinderen een kans op een betere toekomst geven. Jeroen Leen bespreekt zijn belevenissen in het exotische Afrika en laat jou zien hoe ook jij dit magische continent kan verkennen!

Claim jouw plek

Fietsvakantie in Oeganda

Fietscafé (gehost door De Vakantiefietser VZW)

Donderdag 5 maart vanaf 19u30

Twee fietsers vertellen:

  • Daniel Verdoodt (Duurzaam reizen van Gibraltar tot de Noordkaap)
  • Iris Deckers (fietsreis in Latijns-Amerika gedurende anderhalf jaar van 20.000 km gemaakt – van Mexico naar Argentinië)

Kijk ook op de website van De Vakantiefietser VZW.

Country roads, take me home!

Fietsvakantie in Californië

Test een reisfiets

Vrijdag 6 en zaterdag 7 maart gedurende de hele dag

Kom geheel vrijblijvend een reisfiets testen! (Of test ons hele gamma reisfietsen, ook dat mag!) Op de vrijdag en zaterdag mag je naar hartenlust uitproberen. Gratis en voor niets natuurlijk! Stap gewoon binnen bij Fietsenwinkel De Geus aan de Marnixplaats 4 in Antwerpen. Je hoeft deze dagen geen afspraak te maken voor het maken van een testrit.

Wij bieden deze dagen korting op reisfietsen voor bepaalde stockmodellen. Alle merken die er op reisgebied toe doen, zijn bij ons in huis: Santos, Idworx, Koga en VSF.

Zien we ook jou vrijdag 6 of zaterdag 7 maart?

Bekijk openingsuren

Santos Travel Lite

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus