Stéphanie test de E-Micro Step

We zijn eindelijk aan mijn persoonlijke favoriet beland! Ik mag een elektrische step uittesten van het merk E-Micro. Deze week heb ik hem in mijn bezit en ik kan niet wachten om ermee op stap te gaan!

Ik ga de step ophalen bij Nicola in Fietsen De Geus Antwerpen. Zelf is hij ook een groot fan, en wil maar al te graag uitleggen wat de step allemaal te bieden heeft en hoe leuk hij is!

Ik ben weg van de step!

Bij Fietsen De Geus vind je momenteel twee modellen.

Nicola raadt me aan om de laatste te nemen als testproduct. De achterwielmotor zorgt ervoor dat ik tijdens het afremmen niet naar voren wordt geduwd.

Leuk weetje: bij het gebruiken van de geïntegreerde motorrem in de gashendel, laadt de step een beetje op! Zo kan je tijdens het rijden ook opladen. Handig!

Het opplooien van de step wordt ook in 1-2-3 uitgelegd, en weer besef ik hoe handig deze functie is. Een slot is vaak niet nodig, niemand die er een probleem van maakt dat je de step even binnen neemt. Eigenlijk is deze plooibaarheid het beste anti-diefstalsysteem dat er bestaat.

Ik ben meteen helemaal weg van de step! Het is voor mij de perfecte combinatie tussen het speelse aspect van een gewone step en het feit dat hij toch genoeg snelheid kan halen om overal op tijd te geraken. Op straat kijken mensen je ook vaak geamuseerd na, ik denk dat iedereen wel graag eens zo’n elektrische step zou testen.

Emicro step
Op de step door Antwerpen

Emicro step

Emicro step

Emicro step

Yes, please!

Nu.. na deze week denk ik wel… Heb ik mezelf een plezier gedaan met de step uit te proberen? Eigenlijk niet, ik wil hem nu bij mij thuis hebben natuurlijk!! Kerstcadeautje… Iemand?

Koop een Micro Step

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus