Archieven: Medewerkers

Pieter

Pieter

Pieter is verantwoordelijk voor de goede gang van zaken aan de Marnixplaats. Op één na snelste Brompton vouwer van De Geus.

Kobe

Kobe

Kobe is stagebegeleider bij De Geus Plus. Samen met de stagiairs zorgt hij ervoor dat jouw nieuwe fiets picobello in orde is. Hij trekt er al eens graag op uit met z’n Salsa Fargo en z’n hangmat.

Stijn

Stijn

Stijn zorgt er als logistiek verantwoordelijke voor dat alles op rolletjes loopt binnen De Geus. Heeft een zwak voor orde en netheid.

Joni

Joni

Joni neemt de administratie op zich en zorgt ervoor dat je snel geholpen wordt. Droomt van een snellere manier om van over ’t water naar ’t stad te geraken.

Michaël

Michaël

Michaël is de kopman van de Geus Berchem. Na flink wat ervaring op te doen bij de Geus Marnixplaats tilt hij nu de service in Berchem naar een hoger niveau.

Jim

Jim

Jim is begonnen bij Mark Store Antwerpen en staat nu vooral in Berchem. Zou eigenlijk zijn bachelor Taal- en Letterkunde moeten afmaken maar gaat liever wandelen in de bergen.

Wietse

Wietse

Wietse werkt al twee jaar in Berchem, en is hier speciaal voor van de parking naar ’t stad verhuisd. Heeft de properste werkbank van heel de Geus.

Thomas

Thomas

Thomas is de basis van De Geus en de allersnelste Brompton vouwer. Droomt van een oranje Klever x-speed om ook de allersnelste zaakvoerder van Antwerpen te worden.

Fietsen De Geus