Archieven: Medewerkers

Martin

Martin

Martin is onze inkoper. Zijn grote liefde: op zijn racefiets met fietsclub De Tarmakkers de wegen verkennen. Hij werkte vroeger voor Stad Antwerpen, maar wilde van zijn fietshobby zijn werk maken. Hij koos voor ons vanwege de toffe fietsen en accessoires in ons gamma.

Jan

Jan

Na jobs in de wereld van telecom en motorkledij volgde Jan zijn hart en kwam hij in de fietsenbranche. Hij is nu een onuitputtelijke informatiebron in onze Berchemse winkel. Naast fietsen is hij overigens ook dol op zwemmen en fitness.

Carlo

Carlo

Carlo werkte als werfleider voordat hij als fietsenmaker in onze winkel in Schoten kwam. Dat oude werk gaf hem te veel stress, dus hij liet zich omscholen. Zijn vrije tijd brengt hij liefst door met zijn kids. Ook gaat hij soms bikepacken en bezoekt hij graag Graspop.

Pieter

Pieter

Pieter wielrende in zijn jeugd semi-professioneel. Hij maakte van die hobby zijn beroep en trad, na een job bij de douane, toe tot het verkoopteam van onze fietsenwinkel in Edegem.

Bert

Bert

Bert is veelzijdig: hij heeft een bachelorsdiploma Orthopedagogie, werkte als sportfotograaf in het familiebedrijf van zijn ouders en doet nu de afmontage van nieuwe fietsen in ons centrale magazijn. Hij geeft zich elk jaar een nieuwe fietsuitdaging. Vorig jaar deed hij bijvoorbeeld mee met de Gran Fondo Strade Bianche.

Jan

Jan

Jan is een held achter de schermen: in ons kantoor handelt hij de administratie van de fietsleasing af. Dit is bekend terrein voor hem, want voorheen werkte hij bij KBC Fietsleasing. Jan is een echte idealist: hij droomt van een Antwerpen zonder auto’s. Hij toont elke dag het goede voorbeeld door naar het werk te fietsen.

Rune

Rune

Deze fietsfanaat deed na zijn middelbare school een opleiding Fietstechniek bij Syntra. Daarna belandde hij al rap in ons herstelatelier in Berchem, want hij kende ons uit de tijd dat hij op school zat: “Ik mocht bij jullie altijd gratis mijn banden oppompen en dat vond ik keisympathiek.”

Jeroen

Jeroen

Jeroen werkte voorheen bij Decathlon als fietshersteller. Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam hij bij ons terecht. Hij rijdt nu met een Giant, maar zou zijn dagelijkse ritten het liefst op een racefiets van Scott of een ander kwaliteitsmerk willen doen.

Steve

Steve

Van leraar en parttime tuinaanlegger naar verkoopadviseur in Edegem: dat is de levensweg van Steve. Als fietsliefhebber droomde hij altijd al van een job in de fietsbranche en die droom is nu uitgekomen. Nu zijn andere grote wens nog: een Ridley Kanzo Adventure bezitten.

Joppe

Joppe

Als Joppe moet kiezen tussen zijn twee passies, voetbal en fietsen, krijgt hij het moeilijk. Maar hij is slim: van zijn fietshobby heeft hij zijn werk gemaakt als verkoopadviseur in Berchem. En voetballen doet hij gewoon in het weekend!

Finn

Finn

Finn begon, zoals veel van onze techniekers, als stagiair. Vanwege zijn topwerk is hij na zijn stage een vast deel van ons team geworden. Je vindt hem in onze werkplaats in Edegem waar hij zich 100% inzet voor het herstellen van fietsen.

Thimo

Thimo

Maak kennis met Thimo, verkoopadviseur in ons filiaal in Schoten. Hij deed veel technische ervaring op in een fietswerkplaats. En wanneer hij niet aan fietsen werkt, zit hij erop. Thimo fietst namelijk al zo’n zeven jaar op competitief niveau.

Fietsen de geus