Veldrit én veel gezelligheid: Kom op 8 september naar de KrugerKross in Borgerhout

KrugerKross Borgerhout
De jeugd rijdt een veldrit op een vorige editie van de KrugerKross: ook dit jaar wordt het een spektakel!

 

Op zondag 8 september 2024 wordt het Krugerplein in Borgerhout opnieuw het decor voor een spannende veldrit: de KrugerKross. Dit jaar vieren we de elfde editie van deze klassieker, waar iedereen (jong en oud, beginner of doorgewinterde veldrijder) welkom is om mee te rijden. Het doel van de KrugerKross? Iedereen de kans geven om te proeven van de sensatie van een echte veldrit! Fietsen De Geus en De Geus Dertien zijn wederom fiere sponsoren van het evenement.

Een kans om je innerlijke kampioen te ontdekken

Heb je er altijd al van gedroomd om, net als Wout van Aert of Mathieu van der Poel, door het mulle zand te scheuren? Dan is dit jouw kans. Maar ook als je gewoon zin hebt in een gezellige sfeer en goede muziek, is de KrugerKross de place to be op zondag 8 september 2024. Het Krugerplein, het hipste plein van Borgerhout, wacht op je.

Schrijf je in als deelnemer

 

KrugerKross Borgerhout veldrit
De KrugerKross is een veldrit voor jong en oud, ongeacht je ervaring

 

Muziek, kinderanimatie en herstellingen

Geen KrugerKross zonder muziek en entertainment! Tijdens de koers zorgt DJ Voltaire voor de nodige beats om de deelnemers aan te moedigen. Ketnetheld en vaste KrugerKross-presentator Dempsey zal, samen met komiek Bart Cannaerts, elke race op een humoristische manier aan elkaar rijmen. Na de laatste koers is het tijd om de fietsen aan de kant te zetten en het feestje te laten losbarsten.

Ook aan de jongere bezoekers is gedacht. Dankzij KRAS Borgerhout en Samen op Straat is er volop kinderanimatie voorzien, zodat ook de kleinsten zich geen moment vervelen. Moet je fiets nog even snel een opknapbeurt krijgen? Onze vrienden van fietsenwinkel De Fietsbroers staan paraat voor last-minute herstellingen.

Bekijk het programma

 

KrugerKross Borgerhout
Sfeer, sport en gezelligheid tijdens een vorige editie van de KrugerKross

 

Geniet van lekker eten en drinken

Tijdens de KrugerKross hoef je geen honger of dorst te lijden. Aan de bar kan je terecht voor een frisse pint of een verfrissende frisdrank. Heb je zin in iets lekkers om de honger te stillen? Pepper & Mint en Ecocafé zijn de hele dag aanwezig om je te voorzien van heerlijk eten.

Zorg dat je erbij bent op 8 september 2024 op het Krugerplein en maak deel uit van deze unieke Borgerhoutse traditie.

Meer over de KrugerKross

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus