ATV doet een testrit bij De Geus en is aangenaam verrast

Amai, onze fietsenwinkels in Antwerpen en Berchem waren de laatste weken wel erg vaak op tv te zien en op de radio te horen! ATV vroeg ons alles over de gratis testritten die je bij ons kan maken. En VTM en Radio 2 waren benieuwd hoe Fietsenwinkel De Geus omging met de coronacrisis.

Natuurlijk gaven we graag uitleg. (En we gaven ATV direct de kans om een testrit te maken op een cargobike!)

ATV maakt een vlotte testrit

ATV, bekend bij iedere Antwerpenaar, stapte onze fietsenwinkel aan de Marnixplaats binnen. Daar kreeg ze inzicht in het reilen en zeilen van onze zaak. Zaakvoerder Thomas en zijn collega Pieter vertelden over onder andere de mogelijkheden om een fiets op jouw maat te configureren en over het maken van een testrit.

Dat laatste deed de goedlachse verslaggeefster dan ook graag eens. We kozen voor haar een elektrische cargobike van Urban Arrow. Haar reactie? Die zie je in het filmpje!

De Madammen interviewden De Geus

Het Radio 2-programma De Madammen interviewde onze Thomas. De zender was vooral geïnteresseerd in onze aanpak van de coronacrisis.

Thomas zei erover: ‘Niemand is op zoiets voorbereid. Eerst gaat alle focus naar de sluiting. Maar ik ben er zelf van verschoten dat het team de dag nadien meteen met veerkracht en creativiteit klaarstond. We zijn ons blijven heruitvinden, we wilden relevant blijven.’

Er werd ingegaan op de online service die De Geus tijdens deze periode bood: ‘Onze reguliere klanten wilden we ook online zo veel mogelijk verder helpen. Zij konden een videocall doen met een adviseur over de aankoop van een nieuwe fiets.

We wandelden met een camera door de winkel, op zoek naar hun droomfiets.

Die kond dan besteld worden via de webshop.’

Ook de solidariteit tussen Antwerpse ondernemers werd benadrukt: ‘We merkten dat andere kleine handelaars in de buurt hun producten tot bij hun klanten brachten. Boekenwinkels, horeca, … Maar zij hadden daar niet altijd een logistieke oplossing voor.

Daar was dan de match met onze winkel!

Onze fietsen stonden hier toch maar stil. Dus dan zijn wij die gratis beginnen uitlenen.’

Beluister en lees het interview

Fietsen De Geus op Radio 2 - De Madammen op 27 mei 2020

VTM vroeg naar de veiligheid

Veiligheid is momenteel de grootste prioriteit. We schreven er eerder al over in onze blog over de maatregelen die wij troffen om onze klanten veilig te laten winkelen. VTM stapte binnen in onze fietsenwinkel in Berchem om het te ondervinden.

Zien we jou binnenkort in onze fietsenwinkels?

We kijken ernaar uit om je terug te mogen begroeten. Wil je toch het zekere voor het onzekere nemen en voorlopig winkelbezoekjes uitstellen? Dan kan je gewoon via e-mail, telefoon en (video)chat advies blijven krijgen en nieuwe fietsen bestellen. En onze webshop is 24/7 voor je geopend!

Testrit reserveren

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus