Stéphanie test de Brompton

De ideale pendelfiets uittesten? Graag! Ik moet deze week naar Kortrijk, dus dit leek me de ideale gelegenheid om eens te testen hoe gemakkelijk dat nu juist is met de Brompton vouwfiets op de trein. Ik ga de fiets ophalen in Fietsen de Geus Berchem bij Jim.

“Wat de Brompton nu juist zo leuk maakt is dat je hem volledig zelf kan samenstellen!”

Jim

Een makkelijk te plooien vouwfiets

Jim laat mij meteen zien hoe je de Brompton zelf kan samenstellen. Met de Brompton Bikebuilder kan je de fiets helemaal naar eigen keuze maken! De kleuren voor je frame zijn zo uiteenlopend dat je zeker iets vindt dat naar je eigen smaak is. Wil je meteen fietslichten erbij? Met 1 klik berekent de bikebuilder hoeveel je dit zal kosten, en hoeveel dit aan extra gewicht is. Dit maakt dat de Brompton zowel een heel handige, aantrekkelijke maar ook unieke fiets is!

Nu nog even iets belangrijk… Hoe plooi ik deze fiets juist op? Het ziet er altijd gemakkelijk uit maar ik weet niet of ik wel zo handig ben.. Toch wel blijkt, de Brompton is zo gemaakt dat hij gemakkelijk op te plooien is maar ook gemakkelijk weer gebruiksklaar te maken. Voor ik het weet ben ik op weg naar het station. Pendelen wordt dus wel degelijk gemakkelijker gemaakt met de Brompton. Hij is compact en niet te zwaar, niemand op de trein die er last van heeft en al zeker ik niet!

Thomas, die in Gent woont en in Mechelen studeert, heeft ook om deze reden onlangs een Brompton aangekocht. Een goede keuze geweest? Zeker en vast! Het pendelen wordt veel aangenamer om verschillende redenen. Je betaalt geen extra toeslag op de trein, juist omdat hij zo compact is. Je bent op elke bestemming zo mobiel dat je die vrijheid moeilijk kan missen. Hij maakte hiervoor een afspraak bij Fietsen De Geus waar hij de uitleg kreeg die hij nodig had om hem te overtuigen van alle voordelen die een Brompton kan bieden.

“Niet alleen aan pendelaars zou ik deze fiets aanraden maar ook aan andere mensen die op zoek zijn naar een nieuwe fiets. De fiets rijdt zeer aangenaam, beter dan mijn vorige gewone stadsfiets.”

Thomas, student

Brompton vouwfiets
Thomas vouwt de Brompton

Gratis testrit op de Brompton

Je kan de Brompton fietsen in Fietsen De Geus Antwerpen, Mark Store Antwerpen en Fietsen De Geus Berchem vinden. Kom zeker eens langs voor een testrit, zo weet je meteen of de Brompton iets voor jou is! Ze starten vanaf €1180, en de prijs kan oplopen naarmate je meer onderdelen kiest voor je fiets.

Reserveer een testrit

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus