Stéphanie test de Ahooga

Fietsenwinkel De Geus zette samen met de Antwerpse boekhandel Stad Leest de cadeauwinkel Mark Antwerp op. En in de Mark verkopen we de vouwfietsen van Ahooga. Stéphanie, een lokale fietsfanaat, testte deze fiets voor ons uit. We laten haar aan het woord.

‘Ik moet maar enkele keren trappen en ik ben op mijn bestemming aangekomen’

De Ahooga. De elektrische plooifiets. Met zijn 13 kilo een echt lichtgewicht. Dit viel mij al meteen op toen ik de fiets ging ophalen, gewoon zalig! Ik haal de fiets op in Mark Store Antwerpen bij Annabelle. Ze legt me nog even uit hoe ik juist met de fiets overweg moet, aangezien ik nog nooit met een plooifiets heb gereden en al zeker niet met een elektrische fiets. Het lijkt me niet al te moeilijk, en voor ik het weet ben ik op de baan met de Ahooga!

Ik moet maar enkele keren trappen, en ik ben gelijk op mijn bestemming aangekomen. Toegegeven, ik woon en studeer in Antwerpen, dus groot zijn mijn fietsafstanden niet. Toch ben ik mega verbaasd hoe snel en fris ik ergens aankom.

Als iemand die heel vaak de tijd verkeerd inschat en denkt dat ze overal met de fiets op 2 minuten is, is de elektrische fiets alvast een godsgeschenk!

Dan merk ik plots op dat ik mijn slot ben vergeten…. Geen probleem alvast met de plooifiets. Hij kan gelijk mee in de lift, en even parkeren in de gang. Niemand die er moeilijk over doet, en al zeker ik niet!

Ik praat ook even met Hilde, die al langer eigenares is van een Ahooga Style Plus. Zij is alvast enorm tevreden van haar fiets en wou ons ook zeker vertellen waarom!

Het is duidelijk: ik ben niet de enige Ahooga-fan. Ik ga absoluut mijn best doen om een goed woordje te doen voor dit merk!

.

Ahooga vouwfiets kopen Antwerpen

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus