Archieven: Testimonials

Charlotte Arnauts

Jullie deden alle moeite zodat onze Koga Worldtravellers op tijd geleverd werden. Wat een service! We vertrokken er onmiddellijk mee op vakantie. Heerlijke fietsen, ze bollen nog beter dan we hadden durven dromen! Dikke dank je wel, top team De Geus!

Tony Lauryssen

Ik wilde jullie gewoon bedanken voor de goede service. Ik was twee maand geleden op onderhoud geweest, en mijn achterrem werkte niet comfortabel, vandaag langs geweest en terug hersteld terwijl ik in de buurt iets ging drinken. Top service, zal het niet nalaten om dit in mijn vriendenkring te melden 🙂 bedankt, een tevreden klant, Tony

Dieter Wijffels

Top service. Goede fietsen, aanbod wordt op maat van je wensen en budget bekeken. De fietsen vragen weinig onderhoud en indien toch nodig, fiksen ze. Jouw fiets in no time. Als bewust autoloze burger is dit voor mij heel belangrijk. De Geus dus.

John Fox

Top ervaring, heel goed advies en begeleiding, geen enkele druk qua tijd of verkopen, vriendelijk, vakmanschap, alles verloopt zoals afgesproken, en zeer goede fiets. Aanrader!

Albert Knops

Ik heb mijn nieuwe fiets besteld bij De Geus Edegem , vriendelijk en behulpzaam personeel en goede informatie gekregen. Vandaag mijn nieuwe fiets gaan afhalen en ook nu ging alles vlot en met de glimlach . Ik wil deze winkel ook aanbevelen bij andere fietsliefhebbers TOP!

Dirk J. Mutsaerts

Hierbij een klein maar fijn compliment voor de Urban Arrow van fietsenwinkel De Geus: ons gezin is er op en top gelukkig mee en de wereld mag het weten. 🙂 Binnenkort stappen we nog eens binnen voor het jaarlijks onderhoud. Tot gauw.

Elke Van Halen

Beetje dure aankoop, onze cargo fiets, maar geen spijt : kost geen benzine, weinig verzekering, en ja. je bent overal razendsnel in de stad. Vorig jaar zelfs met Urban Arow gaan kamperen in de Kempen, ging perfekt

M. Rahou

Ik lever zelf gebrande koffie aan huis in Antwerpen. Tot vorig jaar met een camionette maar nu dus met een Shorty. Het was m’n vrouw die pushte om zo’n bike te kopen maar ik ben blij dat ik geluisterd heb. Leveringen gaan echt veel sneller. Betaal nooit meer parkeergeld. Shukran, team De Geus..!

Lisa Spruit

Racemonster, ons Family model – maar wel een erg geliefd monster!! Onze kinderen waren direct enthousiast. Vroeger brachten we ze nogal eens met de wagen naar school als het regende, maar nu dringen ze ook dan aan op de U.Arrow en zeggen ze gewoon: ‘We houden wel een paraplu vast, mamma!’ Dat zegt genoeg!

Jonas Van Avermaet

Goed georganiseerde shop en werkplaats. Vooral voor herstellingen trachten ze hier een zo goed mogelijk systeem toe te passen waarbij de wachttijden tot een minimum worden herleid. Bekwame en vlotte service.

Anoeshka Cols

Zeer goede service!! Professioneel en zeer vriendelijk personeel. We hebben een elektrische bakfiets aangekocht die na een paar maanden na een aanrijding een nazicht nodig had. Er bleek niets kapot te zijn en we hebben hiervoor niets moeten betalen.

Manon Bressinck

Ik ben heel tevreden over de service van De Geus Antwerpen. Naast hun ruim assortiment aan fietsen, zijn ook de verkopers heel vriendelijk en stellen ze de klant centraal. Ik twijfel niet om hier opnieuw een fiets aan te kopen in de toekomt en raad deze winkel zeker aan!

Fietsen De Geus