Archieven: Testimonials

Riese und Müller Load

Robin Baeten

Zeer klantvriendelijke winkel met correct en persoonlijk advies bij de selectie van onze bakfiets om ons zoontje in rond te tjolen. Top!

Koga fiets

Anastasia Aerts

Wij zijn zeer tevreden van onze nieuwe Koga met kinderzitje. Geschatte levertermijn was eind juli. Heel blij dat wij hem al sinds medio mei hebben. Alleen jammer dat de fiets al van begin april bij jullie stond blijkbaar en wij hier niet van op de hoogte waren en dit niet gecommuniceerd werd! Voor de rest zeer tevreden!

Fietsenwinkel Edegem

Wim Hendrickx

Vlotte communicatie en correcte informatie leveringsdatum, bezorgd om een goede service te leveren.

Fietsenwinkels Antwerpen

Jeroen De Vylder

Geweldig goede klantvriendelijkheid, goede dienstverlening. 10 km van onze deur, maar dat heb ik er ruim voor over!

Urban Arrow bakfiets

Gaelle Letor

Tweemaal langsgeweest voor info over bakfietsen. Telkens goed verder geholpen. Super services. We hebben er ook onze bakfiets besteld.

Fietsenmaker Antwerpen

Karen Van Sighem

Onlangs bij jullie komen aankloppen daar mijn eigen fietshandelaar mij niet verder kon helpen. Jullie luisterde naar mijn verhaal en gingen horen of jullie iets konden betekenen en dit was zeker het geval in mijn voordeel, jullie hebben echt de moeite genomen om mijn fiets in orde te brengen en dit steeds met zoveel vriendelijkheid. Waarvoor nogmaals grote dank!

Fietsenmaker

Joris Moortgat

Donderdag ll mijn fiets opgehaald na eerste onderhoud in Berchem en na een paar kilometer achterband lek. Ik was op een paar minuten wandelen van jullie winkel in Antwerpen en net voor sluitingstijd heeft iemand van jullie techniekers mijn band vervangen. Ik vind dit werkelijk snelle service en zeker juist voor dat je naar huis kan! Kan ik ten zeeeeerste waarderen! Mercikes

Prestaventiel

Caro van der Hallen

Altijd super vriendelijke medewerkers die klaar staan om je goed verder te helpen! Buiten ook een fietspomp waar je altijd je banden kan gaan oppompen.

Dutch ID Flow - Riese und Müller Load - Antwerpen

Kelly Smedts

Gewoon super service en super kwaliteit bedankt …. Voor van het woon werk / school verkeer een plezier te maken

Fietsenwinkels Antwerpen

Robert Cash

Ik heb nu al mijn 4e fiets van De Geus, een vriendelijk, vakkundig team. Dankzij jullie deskundig advies rijd ik met veel plezier door Antwerpen en omgeving.

Achielle Craighton Pickup transportfiets

Walter Leenaerts

Top winkel heel tevreden super zalige fiets Belgisch merk klassieke fiets merk Achielle dus een aanrader.

Fietsenwinkel Antwerpen

Stefan Bussels

Fietsen De Geus heeft haar positie als DE fiets/fietsenmaker van Antwerpen en omstreken verstevigd. Ze brachten dit traditionele ambacht naar een modern niveau, met reserveringen voor reparaties, een service die de basis overstijgt en een team met specifieke specialiteiten. In combinatie met een state of the art systeem zijn hun medewerkers geen onzorgvuldige werknemers. Ze hebben allemaal een passie voor het vak, helpen je verder dan alleen ‘verkopen’ en zijn oprecht. Ook al hebben ze meerdere plekken in Antwerpen, reserveren is aan te raden, want het kan er druk zijn!

Fietsen de geus