Ontdek fietsleasing op de Bedrijvennetwerkdagen in Antwerp Expo

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen

Ontdek de financiële voordelen van fietsleasing voor jouw bedrijf op de Bedrijvennetwerkdagen in Antwerp Expo op 20 en 21 september 2023. We geven 50 tickets gratis weg. Ontdek hieronder hoe je ze claimt.

Claim je gratis tickets

Ook Fietsen De Geus en Veloplan staan op de beurs (stand 463). Daar geven we uitleg over fietsleasing voor jouw bedrijf. Wil je een voorproefje? Met fietsleasing krijg je je collega’s gegarandeerd op de fiets:

  • Bedrijfsfietsen zijn 100% fiscaal aftrekbaar.
  • Op de fiets ontwijk je files en ben je sneller op het werk.
  • Fietsen is goedkoper dan de bedrijfswagen nemen.

Vraag je gratis tickets aan bij onze mobiliteitsadviseur Kevin. Stuur hem een bericht via kevin@fietsendegeus.be of via het contactformulier op deze contactpagina(Update: er zijn nog 38 van de 50 tickets beschikbaar. Wacht dus niet te lang!)

✓ Gratis advies in onze winkels

Natuurlijk geven we je graag advies over fietsleasing op de Bedrijvennetwerkdagen. Wil je liever met ons praten in onze fietsenwinkels? Ieder adviesgesprek is natuurlijk 100% vrijblijvend!

Leasingexpert Kevin helpt je met plezier. Maak een gratis afspraak in onze winkels in Antwerpen, Berchem, Edegem of Mortsel.

Maak een gratis afspraak

 

VOKA Antwerpen-Waasland

Fietsen De Geus is een trots lid van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus