De vernieuwde De Geus: een walhalla voor fietsfanaten

Dé reden om naar de vernieuwde fietsenwinkel in Berchem te komen? Simpel: omdat het een walhalla is voor iedere fietsfanaat van hier tot in de Alpe d’Huez. Op 1 april (onze 35ste verjaardag) heropende de zaak.

Heb je het resultaat nog niet aanschouwd? Wij geven je 11 redenen om de vernieuwde fietsenwinkel van De Geus in Berchem te bezoeken. En omdat 1 beeld meer zegt dan 100 woorden zullen we het bewijzen met foto’s!

1. Vriendelijke ontvangst

Zie je deze vriendelijke man? Dat is Jim. Hij is een van de vele goedlachse mensen die jou helpt bij fietsenwinkel De Geus. Wij vinden klantvriendelijkheid net zo belangrijk als vakkundigheid. Daarom vind je bij ons alleen vriendelijke mensen. Die vakkundig zijn.

Fietsen De Geus Berchem

2. Overzichtelijk winkelen

Niemand houdt van onoverzichtelijke winkels waar je over de producten struikelt. Daarom is onze nieuwe winkel ruim opgezet. Er is veel licht. Je gaat geen donker hoekje vinden! Alle fietsen en accessoires zijn gelabeld met informatie en prijzen.

Fietsenwinkel De Geus Berchem

3. Een winkel vol beleving

Je kan zeggen wat je wil, maar niet dat onze vernieuwde winkel saai is! Het is een winkel vol beleving geworden, waar kleuren, texturen en geuren (vooral van mooie, nieuwe fietsbanden!) de boventoon voeren.

Fietsenwinkel in Berchem

Fietsenwinkel De Geus Berchem

Fietsenwinkel in Berchem

Fietsspecialist in Berchem

4. Vakkundig advies

Onze mensen zijn echte fietsmensen. Dat betekent dat ze niet alleen gepassioneerd zijn over fietsen, maar dat ze er ook alles van weten. Als ze iets zeggen over een fiets, dan is het waar. (Over andere onderwerpen kunnen we geen garanties geven.)

Fietsenwinkel De Geus in Berchem

5. Zeldzame merken

De ware fietsliefhebber zal het al weten, maar in de winkel in Berchem verkopen we merken die je nergens anders in Antwerpen vindt, zoals Brooks en Velo de Ville. In onze vernieuwde winkel hebben we nóg meer modellen van deze merken!

Fietsenwinkel in Berchem (Antwerpen)

6. Razendsnelle reparaties

Je hebt een mankement en je hebt haast. Op naar de vernieuwde fietsenwinkel van De Geus in Berchem! In onze vergrote werkplaats kunnen we nu nog sneller je fiets repareren! (Onze Wietse toont hier hoe dat gaat.) Vraag een herstelling aan.

Fietsenwinkels in Antwerpen en Berchem

Fietsenwinkels in Berchem en Antwerpen

Fietsenwinkels in Berchem

Fietsen De Geus in Berchem

7. De helmenmuur

We zijn er trots op: de helmenmuur. Niet alleen omdat er alle helmen worden geëtaleerd, maar ook omdat HET ER ZO MOOI UITZIET! Sorry voor de hoofdletters, we konden het niet laten. Wanneer kom jij de helmenmuur bewonderen?

Helmenmuur van Fietsen De Geus Berchem

8. De vouwfietsenmuur

Als we de helmen aan de muur hangen, waarom dan ook niet de vouwfietsen? Wij presenteren jou onze vouwfietsenmuur. Wie had ooit gedacht dat een muur vol vouwfietsen even mooi zou zijn als een muur vol Rembrandts?

Vouwfiets kopen in Antwerpen

9. Kwantiteit? Nee, kwaliteit!

Dit is Thomas, de eigenaar van Fietsenwinkel De Geus. En dit is wat hij zegt:

‘Ons doel is niet om ieder mogelijk merk te verkopen. We willen slechts die merken verkopen die wij vertrouwen. Ja, we doen het net even iets anders dan andere fietsenwinkels.’

Thomas Vanderhoydonck van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenwinkel in Berchem

Logo van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenhandel in Berchem

10. De Geus Fiets is terug

Vele Antwerpenaren kennen hem nog van vroeger: de robuuste De Geus Fiets, hét vervoermiddel om de stadsjungle mee te doorkruisen. Goed nieuws: de De Geus Fiets is terug van weggeweest. En in de nieuwe winkel in Berchem tref je hem al aan! Deze bijzondere fiets is verkrijgbaar als herenfiets en damesfiets.

De Geus Fiets City 3.5

11. Testrit is geen probleem

Wij vinden dat je een fiets uitgebreid moet kunnen testen voordat je hem koopt. Daarom blijven we ook in de vernieuwde fietsenwinkel onze klanten helpen met het maken van testritten. Want wanneer jij tevreden naar huis fietst, zijn wij pas gerust!

Reserveer een testrit

Testrit fietsen in Antwerpen

Wanneer mogen we jou begroeten?

Mocht het aan je voorbij zijn gegaan: we zijn bijzonder trots op onze winkel. We hopen dan ook dat je binnenkort in eigen persoon naar onze zaak komt kijken. Wil je weten wanneer we open zijn? Klik dan hier.

Tot binnenkort!

Het team van Fietsen De Geus Berchem

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus