Openstaande vacatures Fietsen De Geus

Op dit moment zijn wij op zoek naar twee fulltime ervaren fietstechniekers. Eentje voor onze winkel in Antwerpen en eentje voor onze winkel in Edegem. Hieronder vind je meer informatie over de vacatures.

Commercieel medewerker B2B

Fietsverkoper te Antwerpen

Fietsverkoper te Edegem

Senior Technieker Edegem

Doe eens zot!

Spontane sollicitatie bij Fietsen De Geus

Bij Fietsen De Geus staan we steeds open voor spontane sollicitaties. Wil jij graag aan de slag in de boeiende fietsenbranche? Je kan steeds vrij bij ons solliciteren. Laat ons weten waarom jij denkt dat Fietsen De Geus een droomwerkplek voor jou kan zijn, en motiveer je kandidatuur in een fijne beknopte brief. Als we interesse hebben in je profiel nodigen we je graag uit voor een verkennend gesprek.

Stuur je cv en motivatie naar vacature@fietsendegeus.be ter attentie van Thomas Vanderhoydonck.

Onze passie = jouw passie

Waarom werken bij fietsenwinkel De Geus?

Fietsen De Geus is een fietsenwinkel met een missie: de Antwerpenaren mobiel maken. We willen zo veel mogelijk mensen uit de auto en op de fiets krijgen.

Om daarvoor te zorgen, hebben we een team van echte fietsfanaten in onze winkels. Het is een hecht team, waar je gewaardeerd wordt voor wie jij als mens bent. De eigenaar, Thomas, kent ieder teamlid bij naam. Bij ons ben je niet slechts een nummer op de loonlijst.

Fietsvakmensen van Antwerpen, wij zoeken jullie!

Vragen over de jobs van onze fietsenwinkels in Antwerpen?

Neem contact op

Fietsen De Geus