We zijn eindelijk aan mijn persoonlijke favoriet beland! Ik mag een elektrische step uittesten van het merk E-Micro. Deze week heb ik hem in mijn bezit en ik kan niet wachten om ermee op stap te gaan!

Ik ga de step ophalen bij Nicola in Fietsen De Geus Antwerpen. Zelf is hij ook een groot fan, en wil maar al te graag uitleggen wat de step allemaal te bieden heeft en hoe leuk hij is!

Bij Fietsen De Geus vind je momenteel drie modellen.
We hebben de E-micro One die voorzien is van een step-ondersteuning, daarnaast is er de E-Micro Merlin X4 met een voorwielmotor en dan als laatste de E-micro Condor X3 voorzien van een achterwielmotor.
Nicola raadt me aan om de laatste te nemen als testproduct. De  achterwielmotor zorgt ervoor dat ik tijdens het afremmen niet naar voren wordt geduwd.

Leuk weetje: bij het gebruiken van de geïntegreerde motorrem in de gashendel, laadt de step een beetje op! Zo kan je tijdens het rijden ook opladen. Handig!

Het opplooien van de step wordt ook in 1-2-3 uitgelegd, en weer besef ik hoe handig deze functie is. Een slot is vaak niet nodig, niemand die er een probleem van maakt dat je de step even binnen neemt. Eigenlijk is deze plooibaarheid het beste anti-diefstalsysteem dat er bestaat.

Ik ben meteen helemaal weg van de step! Het is voor mij de perfecte combinatie tussen het speelse aspect van een gewone step en het feit dat hij toch genoeg snelheid kan halen om overal op tijd te geraken. Op straat kijken mensen je ook vaak geamuseerd na, ik denk dat iedereen wel graag eens zo’n elektrische step zou testen.

Nu.. na deze week denk ik wel.. Heb ik mezelf een plezier gedaan met de step uit te proberen? Eigenlijk niet, ik wil hem nu bij mij thuis hebben natuurlijk!! Kerstcadeautje.. Iemand?

De steps starten vanaf €995. Voor meer informatie over de prijs kan je natuurlijk steeds een mailtje sturen of eens langs gaan in één van onze winkels. De steps zijn namelijk te verkrijgen in Fietsen De Geus Antwerpen en in Mark Store Antwerpen