“Ik heb mijn Bullitt voornamelijk aangeschaft om geen auto meer nodig te hebben in de stad. Hij is super praktisch, zo breng ik zelfs mijn konijnen er mee naar de dierenarts” – Caroline
  • Stabiele en betrouwbare fiets
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Shimano steps middenmotor
  • Basisprijs vanaf 4545 euro
  • Recht uit Kopenhagen

We zijn ondertussen aan de laatste “Stéphanie test” gekomen… Om de reeks mooi af sluiten, test ik deze week een cargobike namelijk de elektrische Bullitt. Deze fiets wordt de ‘kortste’ bakfiets op de markt genoemd vanwege zijn wendbaarheid. En ik moet zeggen dat deze wendbaarheid een enorm geschenk is in het verkeer (zeker in de stad 😉)! Het frame is enorm stevig en ziet er nog goed uit ook. Je zou denken dat hij hierdoor heel zwaar is, maar het tegendeel is waar. De Bullitt bike weegt minder dan 30 kg waardoor hij gemakkelijk in omgang is. Geen moeite om hem op zijn poot te zetten, je bent er zo mee weg!

De Bullitt is voor verschillende doeleinden geschikt. Je kan hem gebruiken naar je eigen behoeften. Gebruik je hem in de familie, om bijvoorbeeld je kinderen te vervoeren? Dan kan je hier ook een zitje in plaatsen waardoor ze veilig vastzitten. Heb je hem eerder nodig voor je werk om zaken te vervoeren? Daar is hij ook uitermate geschikt voor. Ik denk dat iedereen weet waar ik naartoe wil… Waar je hem ook voor nodig hebt, je kan er enorm veel kanten mee uit! Ikzelf woon in de stad en doe alles met de fiets en ik moet toegeven, boodschappen doen met de Bullitt is toch een minder grote opgave dan met mijn gewone fiets 😉!