De Ahooga. De elektrische plooifiets. Met zijn 13kg een echt lichtgewicht. Dit viel mij al meteen op toen ik de fiets ging ophalen, gewoon zalig! Ik haal de fiets op in Mark Store Antwerpen bij Annabelle. Ze legt me nog even uit hoe ik juist met de fiets overweg moet, aangezien ik nog nooit met een plooifiets heb gereden en al zeker niet met een elektrische fiets. Het lijkt me niet al te moeilijk, en voor ik het weet ben ik op de baan met de Ahooga!

Ik moet maar enkele keren trappen, en ik ben gelijk op mijn bestemming aangekomen. Toegegeven, ik woon en studeer in Antwerpen, dus groot zijn mijn fietsafstanden niet. Toch ben ik mega verbaasd hoe snel en fris ik ergens aankom. Als iemand die heel vaak de tijd verkeerd inschat en denkt dat ze overal met de fiets op 2 minuten is, is de elektrische fiets alvast een godsgeschenk 😉! Dan merk ik plots op dat ik mijn slot ben vergeten…. Geen probleem alvast met de plooifiets. Hij kan gelijk mee in de lift, en even parkeren in de gang. Niemand die er moeilijk over doet, en al zeker ik niet!

Ik praat ook even met Hilde, die al langer eigenares is van een Ahooga Style Plus. Zij is alvast enorm tevreden van haar fiets en wou ons ook zeker vertellen waarom!

“Ik kan goed met de fiets overweg, hij is gemakkelijk te bedienen. Hij is erg licht, dus gemakkelijk te hanteren met een simpel bedieningspaneel met stand van 0 tot 5. Wat ik ook erg prettig vind, is dat ik het gevoel heb om nog echt “gewoon” te fietsen, de Ahooga voelt aan als een normale fiets.”

“Deze fiets betekent heel veel voor mij, hij is mijn vrijheid. Het betekent ook vrijheid in mijn hoofd, want ik kan overal geraken omdat de fiets overal mee kan.”

Hilde

Je kan deze fiets verkrijgen in de Mark Store Antwerpen. De prijs start van €2.099, en afhankelijk van de stijl die je kiest (Essential, Comfort of Style) of eventueel bijkomende accessoires en onderdelen, kan de prijs variëren.

PS: Binnenkort kan je deze fietsen ook verkrijgen in Fietsen De Geus Antwerpen!
Meer weten? Stuur ons dan even een mailtje 

SURF NAAR AHOOGA.BIKE

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de Ahooga Bikes?
Surf dan zeker eens naar hun website!
Hier vind je alle informatie over hun elektrische plooifiets!
SURF NAAR AHOOGA.BIKE