De Trekking fiets is een echte must voor de vakantiefietser. Met een volgepakte fiets Europa doorkruisen, een zaligheid!

Het belangrijkste aspect van een trekking of expeditie fiets is de mogelijkheid om veel bagage te vervoeren op de fiets tijdens je vakantie.

Uiteraard is dit niet het enige wat een trekking fiets uniek maakt. Als vakantiefietser ben je weken of soms zelfs maanden volledig afhankelijk van je fiets. Daarom wordt er bij een trekking fiets erg veel aandacht gevestigd op het onderhoud, je wil tijdens je fietsvakantie immers niet voor pech komen te staan.

Bij het kiezen van de juiste trekking fiets heb je verschillende aspecten waarmee je rekening moet houden.

Fietsen Geus, van Keizelei tot Kathmandu!

Met de uitbreiding van onze winkel kregen ook de reisfietsen meer plaats. We bieden een ruim aanbod over verschillende merken heen. VSF Fahrradmanufaktur, Koga (Signature), Gaastra en IDworx.

Volg een ongelooflijk verhaal: op een kille zaterdagochtend, ergens vroeg in maart, vertrokken klanten Hilde en Ward op een avontuurlijke tocht. Sindsdien zijn ze per fiets (beide een Idworx Easyrohler Evo) opweg naar China en verder. Je kan hun verhalen volgen op de blog die ze bij houden. Bekijk.

 

Gerrit Gaastra, dé referentie rond stads- en reisfietsen, komt op 4 mei naar onze winkel. De familie Gaastra lag in het verleden aan de basis van zowel Koga als Batavus fietsen. Zelf streeft Gerrit Gaastra met “Idworx” en “Gaastra” vanuit Duitsland naar de ultieme fietsperfectie. Hij vertelt over zijn ervaringen in de fietsbranche en de ontwikkeling van zijn eigen fietsmerken. Gerrit staat open voor al uw vragen over fietsen. Een unieke kans om uit eerste hand informatie te krijgen! Bekijk.