Vanaf donderdag 16 augustus 2018 gaat het verhaal ‘De Specht’ verder onder de naam ‘De Geus Berchem’ …

Benieuwd wat dit betekent? Op zich verandert er niet veel hoor: enkel een andere naam, langere openingsuren en normaal een iets snellere service gezien het team mooi zal uitbreiden. Kom zeker eens kijken als je benieuwd bent .

Wij blijven met hetzelfde gemotiveerde team en DNA staan voor… Advies op maat, luisteren naar de specifieke noden en komen tot uw ideale fiets is ons doel. Dit doen we aan de hand van een sterk assortiment aan merken én met een fijn, gepassioneerd en ervaren team.

Bezoek onze winkel in Berchem
Kom je graag eens vrijblijvend langs voor een reisfiets, pendelfiets, stadsfiets of elektrische fiets? U bent meer dan welkom, in onze winkel valt er heel wat te bekijken en te ontdekken.
Bezoek onze winkel in Berchem
Fietsen de Geus - Advies op maat

Professioneel
advies

Bij Fietsen De Geus kunt u rekenen op professioneel advies op maat van uw mobiliteitsbehoefte. We zoeken een fiets die perfect bij u past, en u mag hem bovendien steeds testen. Maar wat echt telt: u stapt buiten met het gevoel dat er naar u geluisterd werd!

Kwalitatieve
merken

In ons ruime assortiment vindt u enkel merken die uitstekend scoren voor duurzaamheid en kwaliteit, merken die zelf aan de kar trekken van innovatie en kritisch nadenken over mobiliteit. En last but not least: aan een sterke prijs/kwaliteit-verhouding!

Fietsen de Geus - Uniek aanbod

Topservice
na aankoop

In onze ruime werkplaats werken gediplomeerde techniekers met tonnen ervaring. We zorgen ervoor dat we steeds up-to-date blijven. U mag rekenen op een razendsnelle service, eventueel zelfs met vervangfiets. Het eerste nazicht bieden we gratis aan!