Al ruim 33 jaar staan wij op het zuid in Antwerpen bekend voor onze nieuwe kwaliteits-fietsen, originele accessoires, een goede (na-)service en onze degelijke hersteldienst. U bent meer dan welkom hier in onze winkel om ondergedompeld te worden in onze ruime keuze aan fietsen, accessoires en toebehoren. Jarenlange ervaring, een juiste keuze aan merken en een gemotiveerd team met de juiste kennis van zake maken van uw fiets-avontuur een succesverhaal!
Fietsen De Geus, Kwalitatieve Mobiliteit én Service!

Professioneel
advies

Bij Fietsen De Geus kunt u rekenen op professioneel advies op maat van uw mobiliteitsbehoefte. We zoeken een fiets die perfect bij u past, en u mag hem bovendien steeds testen. Maar wat echt telt: u stapt buiten met het gevoel dat er naar u geluisterd werd!

Kwalitatieve
merken

In ons ruime assortiment vindt u enkel merken die uitstekend scoren voor duurzaamheid en kwaliteit, merken die zelf aan de kar trekken van innovatie en kritisch nadenken over mobiliteit. En last but not least: aan een sterke prijs/kwaliteit-verhouding!

Topservice
na aankoop

In onze ruime werkplaats werken gediplomeerde techniekers met tonnen ervaring. We zorgen ervoor dat we steeds up-to-date blijven. U mag rekenen op een razendsnelle service, eventueel zelfs met vervangfiets. Het eerste nazicht bieden we gratis aan!

FIETSENWINKEL DE GEUS…

EEN VERHAAL VAN DIRK VAN THILLO EN THOMAS VANDERHOYDONCK

Hoe het begon

Dirk Vanthillo was zo gepassioneerd door fietsen dat hij na zijn opleiding sociologie een totaal andere richting insloeg en aan de slag ging bij een grote Antwerpse fietsenzaak. Vijf jaar later, op 1 april 1984, opende hij zijn eigen zaak in de Geuzenstraat. Als bewuste fietser legde hij van meet af aan het accent op kwaliteit: goed herstelwerk en degelijke fietsen.

Hij geloofde rotsvast in de fiets als een volwaardig transportmiddel. Zijn overtuigingskracht dreef hem ertoe een uitgebreid assortiment van degelijke transportfietsen aan te bieden. Er was sprake van een vernieuwende evolutie binnen de fietsenbranche. Deze aandacht voor enerzijds authentieke degelijkheid & anderzijds verrassende vernieuwing is na meer dan twintig jaar onveranderd gebleven.

Fietsen De Geus gaat mee met zijn tijd

In de loop der jaren zijn er wel een aantal zaken veranderd. De winkel werd uitgebreid, de collectie fietsen en fiets-accessoires werd verbreed en het team werd uitgebreid tot vier enthousiaste én gepassioneerde fietsers. In 2012 heeft Dirk Vanthillo samen met zijn vrouw besloten hun De Geus-verhaal rustig af te bouwen. Zij kozen ervoor om hun levenswerk geleidelijk aan door te geven aan Thomas Vanderhoydonck. Deze stapsgewijze overgave zorgde voor een vruchtbare samenwerking van frisse ideeën enerzijds, in combinatie met jarenlange ervaring anderzijds.

De Geus in’t nieuw: een aangenamere winkel beleving én modernere werkplaats inrichting

Fietsen De Geus blijft geloven in de fiets als een zeer belangrijk transportmiddel in ons mooie Antwerpen. Dit deden we dertig jaar geleden, doen we vandaag en zullen we blijven doen in de toekomst. Onze dagdagelijkse zoektocht naar een goede en aangename winkel-ervaring in combinatie met een sterke service resulteerde in 2015 in een uitbreiding van de winkel en werkplaats. In mei 2015 kwam de ingang van de winkel op de Marnixplaats ipv de Geuzenstraat. Op de Marnixplaats kan je binnenkomen voor de werkplaats (onderhoud, herstellingen, technische vragen, …) maar vooral zichtbaar is de winkel hier wel drie maal zo groot geworden. Een veel ruimere winkel, industrieel ingericht met veel warme hout-accenten, zorgt voor een overzichtelijker en aangenamer bezoek aan De Geus. Mee met onze tijd, maar met dezelfde DNA zoals ruim 30 jaar geleden:
– persoonlijke begeleiding in je zoektocht naar een fiets of naar accessoire’s
– een zeer bewust gekozen kernassortiment waar we 200% (pardon 300%) achter kunnen staan
– een degelijke na-service (onderhoud en herstellingen)
– een hoog opgeleid en gepassioneerd vast team dat op de hoogte is van de laatste nieuwe technologieën en producten

FIETSENWINKEL DE GEUS – 3D TOUR

Click edit button to change this code.

Vroeger

Nu

DE GEUZEN OVER DE GEUS

“Marry Poppins-gevoel in de regen dankzij Fietsen De Geus”
Martine
“Dankzij mijn gele bak van Fietsen De Geus kan ik alles meenemen op mijn fiets. Naar de winkel boodschappen doen, naar school met mijn boeken … Zo kan ik voor alles mijn fiets gebruiken! Ik hou er ook van om mijn fiets te versieren en personaliseren met een nieuwe bel, bloemetjes of een flashy zadelregenhoes en de leuke accessoires van De Geus zijn daar ideaal voor!”
Tosca

Stuur je ervaring door!

Heeft u ook een unieke band met uw fiets en zitten wij daar voor iets tussen? Laat het ons weten! Contacteer ons via onze contact pagina of stuur je boodschap met leuke foto naar info@fietsendegeus.be