Specialized

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

De high-end racefietsen en mountainbikes van Specialized zijn nu in onze fietsenwinkel in Antwerpen te bewonderen (en te kopen). Deze fietsen worden met de hand gemaakt in Amerika. Al sinds jaren worden ze met succes gebruikt op het hoogste niveau van het wielrennen, onder andere door Peter Sagan, Julian Alaphilippe, Remco Evenepoel en Mark Cavendish.

De Amerikaanse racefietsexperts van Specialized weten echter dat de sportieveling niet altijd op zijn racefiets zit. Soms moet de sportieveling ook gewoon pendelen naar zijn werk, of boodschappen doen, of iets anders doen waarvoor een racefiets niet geschikt is. Daarom hebben ze enkele kwalitatief hoogwaardige e-bikes gebouwd volgens dezelfde hoge standaarden die ze stellen aan hun racefietsen.

Vanaf nu kan jij rijden op de fietsen waar deze groten der aarde op rijden. Alles wat je hoeft te doen is naar De Geus Dert13n komen. Dit zijn onze sportieve fietsenwinkels in Antwerpen en Schoten. Je racefiets-, mountainbike- en e-bike-avontuur met Specialized start vandaag!

Lees meer

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Fietsen de geus