Opium

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Opium: het is de schaamteloze krachtpatser onder de speed pedelecs. En dat geeft jou als fietser vele voordelen. Je rijdt verder dan ooit met een volle accu. Je behaalt supersnel de topsnelheid van 45 km/u. En het Zwitserse vakmanschap zal je nooit in de steek laten.

Ontdek de high-speed fietsen van Opium in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

De voordelen van een Opium speed pedelec

Een Opium speed pedelec (ook wel speedelec of high-speed fiets genoemd) heeft voordelen die weinig andere fietsen hebben:

  1. Je rijdt tot 340 km met een volle batterij.
  2. De fiets heeft ABS (antiblokkeersysteem) voor meer controle en veiligheid.
  3. Dankzij Lupin, het helderste verlichtingssysteem op de markt, zie je meer en ben je beter zichtbaar.
  4. Een GPS-tracker geeft je een locatiefunctie en anti-diefstaltracking.
  5. De sleutelloze startonderbreker voorkomt diefstal.

Hieronder zullen we laten zien hoe deze unieke eigenschappen jouw rijervaring op een Opium perfect maken.

Opium high-speed fietsen België
Een high-speed fiets van Opium in de kleur ‘sole’

Opium, dé speed pedelec voor lange afstanden

Veel fietsenmerken zijn trots op hun speed pedelecs. Want met een speed pedelec rij je met 45 km/u de files voorbij. Maar wat als je een lange tot zeer lange afstand wilt afleggen? Dan schieten de batterijen van veel high-speed fietsen tekort. En juist hierin onderscheidt Opium zich, want met met een Opium ga je verder (véél verder) dan ooit tevoren.

Met een volle accu van een Opium speed pedelec rij je tot maar liefst 350 kilometer. Dat maakt van een Opium niet alleen een betrouwbare partner voor dagelijks woon-werkverkeer, maar ook voor ontspannen uitstapjes en zelfs fietsvakanties.

Opium voorvorkvering
In de buis zit de batterij van je Opium geïntegreerd

Veiliger remmen dankzij ABS

Je kent ABS (kort voor antiblokkeringssysteem) misschien wel uit de auto-industrie. Vanwege de immense voordelen van ABS, wordt deze techniek nu ook door enkele premium merken van speed pedelecs gebruikt. Natuurlijk zit Opium hier ook bij.

ABS garandeert een betere stabiliteit en beheersbaarheid van de speed pedelec. Dankzij het ABS-systeem kan het voorwiel niet blokkeren, hetgeen de kans dat het achterwiel van de grond komt aanzienlijk vermindert. Bij onverwachtse remacties is de kans om over de kop te vliegen aanzienlijk kleiner wanneer je high-speed fiets over ABS beschikt.

Opium speed pedelec remschijf ABS
Opium speed pedelec met ABS in de remschijf

 

Superieur licht en diefstalpreventie

De laatste onmiskenbare pluspunten van Opium zijn het superieure licht en de maatregelen om diefstal te voorkomen.

Elke Opium heeft Lupin, het helderste verlichtingssysteem in de fietsenbranche. Het heeft zelfs een grootlichtfunctie voor wanneer goed zien extra belangrijk is.

De sleutelloze startonderbreker voorkomt diefstal. Word je speed pedelec toch gestolen? De ingebouwde GPS-tracker heeft een locatiefunctie en anti-diefstaltracking.

 

Opium fiets voorlicht
Lupin-verlichting op een fiets van Opium

 

Opium speed pedelec kopen in Antwerpen

Wil je meer ontdekken over het fietsenmerk Opium? Lees meer over dit Zwitserse merk op hun eigen website.

Natuurlijk is een fiets bekijken op je computerscherm niet hetzelfde is als hem in het echt bewonderen. Bezoek onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten. Daar kan je de verschillende modellen van Opium bekijken, uitproberen en kopen. Al je vragen beantwoorden we met plezier.

Adressen + openingsuren

Opium speedbikes België

 

Maak een testrit

Zie je jezelf al op een speedbike van Opium rijden? We adviseren je om altijd eerst een testrit te maken. Bij Fietsen De Geus in AntwerpenBerchem, Edegem en Schoten kan je gratis een testrit maken op de modellen van jouw voorkeur.

Een testrit maken is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Je mag altijd bij ons binnenstappen. Wil je er zeker van zijn dat je meteen geholpen wordt? Maak dan in minder dan 1 minuut een kosteloze reservering voor je testrit.

Reserveer een testrit

Lees meer

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Fietsen De Geus