Thomas is de basis van De Geus en de allersnelste Brompton vouwer. Droomt van een oranje Klever x-speed om ook de allersnelste zaakvoerder van Antwerpen te worden.

FIETSEN DE GEUS ANTWERPEN

Pieter is verantwoordelijk voor de goede gang van zaken aan de Marnixplaats. Op één na snelste Brompton vouwer van De Geus. Droomfiets: Klever Highspeed.

Nicola gaat tot het uiterste om voor jou de beste fiets te vinden, zelfs als die dan uit Londen moet komen. Rijdt met een bamboe fiets, maar zou ook graag een Brompton 9 streets hebben.

Arno, onze onderdelenexpert, pendelt iedere dag vanuit Mechelen. Dit doet hij met alle plezier om jouw fiets te herstellen. Hij zou dit het liefst met een GT Xizang doen.

Kay is een vat vol fietsenkennis met een oog voor creatieve oplossingen. Deed laatst onvoorbereid een kwart triatlon. Komt overal met zijn Brompton Chptr3.

Didier is atelierverantwoordelijke en staat bekend om zijn zonnige humeur. Hij sleutelt thuis ook graag aan zijn fietsen en droomt van een gele Shimano steps elektrische Bullitt bakfiets.

Joni neemt de administratie op zich en zorgt ervoor dat je snel geholpen wordt. Droomt van een snellere manier om van over ’t water naar ’t stad te geraken, liefst met een Qwic RD10 Speed.

Stijn zorgt er als logistiek verantwoordelijke voor dat alles op rolletjes loopt binnen De Geus. Heeft een zwak voor orde en netheid. Het enige dat zijn leven nóg efficiënter zou maken is een Idworks Offroller.

Kobe is nieuw in het atelier en nu al onmisbaar. Heeft acht jaar in Nepal gewoond, maar verdeelt zijn tijd nu tussen Antwerpen en Frankrijk. Droomt van een Santos Cross Lite om mee op trektocht te gaan.

FIETSEN DE GEUS BERCHEM

Michaël is de kopman van de Geus Berchem. Na flink wat ervaring op te doen bij de Geus Marnixplaats tilt hij nu de service in Berchem naar een hoger niveau. Fietst iedere dag naar Berchem vanuit Niel, en zou dat het liefst op een Vélo de Ville B200 doen.

Jim is begonnen bij Mark Store Antwerpen en staat nu vooral in Berchem. Zou eigenlijk zijn bachelor Taal- en Letterkunde moeten afmaken maar gaat liever wandelen in de bergen. Droomt van een Santos Cross Lite.

Wietse werkt al twee jaar in Berchem, en is hier speciaal voor van de parking naar ’t stad verhuisd. Heeft de properste werkbank van heel de Geus. Rijdt graag op zijn fixie maar zou hier ook graag een Brompton Chptr3 bij hebben.

MARK STORE ANTWERPEN

Annabelle is verantwoordelijke voor De Geus bij Mark Store Antwerpen en staat je met raad en daad bij het hele jaar door. Weet alles van Ahooga’s, rugzakken en regenjassen. Droomfiets: Scott Addict Gravel 10.

Zjoske, nieuw bij Mark Store, is nu al expert op het gebied van wintergerief en fluohesjes. Haar vrije tijd verdeelt ze tussen het zwembad en de tekentafel. Rijdt nu met een stadsfiets maar zou liever een Bullitt hebben.