Bij Mark Store Antwerp, vind je de leukste accessoires om je fiets(-outfit) helemaal te vervolledigen. We hebben leuke zadelhoezen van verschillende merken zoals Bike Cap of Urbanproof. Wil je liever je fiets vervolledigen door een leuke bel eraan toe te voegen? Kijk dan zeker eens naar de retro belletjes van Basil, of de meer speelse bellen van Urbanproof of Nutcase.

Klean Kanteen is een familiebedrijf uit Amerika dat zijn steentje wil bijdragen aan de planeet. Ze zetten zowel de klant als het milieu voorop door producten aan te bieden die van roestvrij staal zijn gemaakt. Zo zijn ze een uitstekend alternatief voor plastic, en zijn ze helemaal veilig voor de mens om te gebruiken.

Zowel bij Fietsen De Geus als in Mark Store Antwerpen kan je de producten van Klean Kanteen vinden in alle maten en kleuren. Voedselblikken, thermossen,.. zijn vaak voorzien van een oranje label. Dit wil zeggen dat het product volledig isolerend is. Producten die voorzien zijn van een groen label zijn niet-isolerend.

De koffie die je meeneemt ’s ochtends, is dus zeker nog warm wanneer je hem een paar uur later op kantoor opdrinkt!

Naast Klean Kanteen die inspelen op het milieu, hebben we ook de leuke brooddozen van Eco Lunchbox. Zo kan je op een milieubewuste manier lunch meenemen, en ze zien er nog leuk uit ook. Win-win! Ook in deze afdeling hebben we de leuke broodzakjes van Keepleaf. Zo zit je achteraf niet meer met een brooddoos maar kan je het zakje ergens wegsteken in je rugzak! Ideaal om als lunchpakket mee te nemen tijdens fietstochten!

Veiligheid op de fiets blijft een belangrijk aspect! Daarom hebben we verschillende merken die fietslichten aanbieden, om zo altijd op te vallen op de fiets! Zowel Lezyne, Brooks, Bullet Lightning als de Bike Wheel Lights zorgen ervoor dat je altijd schittert in het donker!

Nog harder opvallen? Kijk dan naar de producten van Wowow. De naam zegt het misschien zelf al. Het huis uit in regenweer of donkere dagen? Wowow biedt alles aan om zichtbaar te blijven op de fiets! Allerlei lichtgevende accessoires zorgen ervoor dat je opvalt in het verkeer, en zo bijdraagt aan je eigen veiligheid.

Een leuk en origineel cadeautje nodig? Combineer je aankopen uit de Mark Store met een leuk pakketje biertjes. De familie De Cock van brouwerij VBDCK lanceerde 6 verschillende versies van het streekbier KEREL op basis van de originele gistsamenstelling. Deze 6 biertjes kan je bij ons vinden in een leuke cadeauverpakking! Meer moet je dus niet doen. Ook leuk zijn onze Orvélo biertjes! Met zijn frisse en kruidige smaak weet hij iedereen te veroveren!

Niemand jarig? Je kan deze lekkere biertjes ook gewoon voor jezelf kopen hoor 😉!

Eerder een wijnliefhebber? Daarvoor hebben we zeker ook iets in huis! Een extra origineel cadeautje is onze Joow wijnfleshouder die je kan bevestigen aan de fiets.