Vooraleer we 2018 volledig afsluiten willen we toch nog met een positieve noot eindigen! Binnenkort start er namelijk een nieuw project “Kwaffuur oep wielen”, initiatief van Isabelle van het CAW. Zij wil de straat op trekken om daklozen en minder gegoede mensen een handje toe te steken. Ze zorgt ervoor dat mensen kunnen genieten van een gratis knipbeurt zodat ze weer fris geknipt de stad in kunnen. Dit wil ze graag doen met een mobiel kapsalon.

Tijdens deze knipbeurten wil ze ook met de mensen in gesprek gaan en ze vooral een aangename middag bezorgen 😊. Voor dit top-initiatief willen wij met Fietsen De Geus, Isabelle dan ook graag mee helpen opstarten. We sponsoren een elektrische bakfiets voor dit wondermooie goede doel. Zo kan ze perfect de stad in trekken met alle nodige spullen en is ze écht mobiel!

“Iedereen ziet er graag verzorgt uit, dus ook dak- en thuislozen.”

Eens Isabelle volledig van start gaat met dit project, gaan we met haar mee op stap om te zien hoe ze dit aanpakt. We zijn zelf ook heel benieuwd naar het resultaat en dit delen we dan ook graag met jullie!  Wil je nu al iets meer weten surf dan zeker eens naar de website! 

Tot snel,

Fietsen De Geus!