Elk jaar verschijnen er enkele nieuwe producten in onze winkel. Zo ook in 2017. Graag zetten we enkele van deze nieuwe toppers in de schijnwerpers. Ook enkele vaste waarden stellen we graag nog ‘s aan je voor.

Hartje Manufaktur

U wilt een nieuwe fiets. U bent al enige tijd op zoek naar iets dat voor 100 procent aan uw wensen voldoet. Telkens stoot u op dat éne fietsdeel wat niet in je plaatje past. En als u dan toch gevonden heeft wat u wil, blijkt het onbetaalbaar. Vanaf 2017 bieden we u de mogelijkheid om zelf een fiets samen te stellen naar wens met het programma van Hartje Manufaktur. U start met een ruime keuze aan frames en kiest dan zelf de afwerking met onderdelen. De kleurkeuze ligt uiteraard ook bij jou. Kom dit gamma samen met een verkoper in de winkel ontdekken, of start nu al met het samenstellen van je droomfiets op
https://www.fietsendegeus.be/hartje-bike-builder/

 

The Vandal

Kledij met een hart voor de fiets, recht uit Antwerpen! Daar zijn wij uiteraard fan van. Je vindt in onze winkel sinds kort een leuk aanbod uit het gamma van dit merk. T-Shirt met unieke prints, maar ook accesoires zoals sleutelhangers, drinkbussen, wielerpetjes,…
https://www.fietsendegeus.be/accessoires/kleding/

Patagonia

Sportieve kledij voor zowel op als naast de fiets. Patagonia staat niet alleen bekend om zijn uitermate degelijke producten, maar ook vanwege de duurzame omstandigheden waarin ze gemaakt zijn. Er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van gerecycleerde materialen, ecologisch verantwoorde grondstoffen. Vele stuks in de collectie dragen een fair-trade label. Kom de uitgebreidde collectie ontdekken in onze winkel.
https://www.fietsendegeus.be/accessoires/kleding/

BULLITT

Een lichte, snelle, vinnige bakfiets? Het lijkt nog steeds een utopie. Maar niets is minder waar. Als enige échte “partners in crime” van Larry vs. Harry verdelen wij met plezier de bakfietsen van Bullitt. Deze ongelooflijk kwalitatieve transportbeesten winnen in geen tijd aan populariteit in onze stad. Van je kinderen veilig naar school brengen, tot het eenvoudig leveren van kant-en-klare maaltijden, Bullitt doet de job, vlot en snel! Inspiratie nodig? Houtbewerker en speelgoedmaker Sam Ponette kocht onlangs een Bullitt en ging zelf aan de slag voor een unieke afwerking. Bekijk hier enkele foto’s.

 

Tokyo Bike

Sinds enkele jaren verdelen we Tokyo Bikes. Ondertussen officieus uitgeroepen tot de hipste fiets van ‘t stad. Deze lichtgewicht stalen fietsjes met een unieke uitstraling en rijervaring dansen over de Antwerpse kasseien zonder problemen. Personaliseer je Tokyobike tot uniek object om mee uit te pakken in de zomerzon.
https://www.fietsendegeus.be/merken/tokyobike/