Oproep aan alle filevreters, auto-afhankelijken en vertraagde-tram-slachtoffers: neem gewoon de fiets naar het werk! Wat houdt je tegen? De belofte van een goede conditie? Het gemis van vertragingen? Je went eraan om fit en stressvrij op je werk aan te komen, echt waar.

Een bedrijfsfiets leasen in Antwerpen doe je bij De Geus. We vertellen je er alles over.

Dit is waarom heel Antwerpen fietst

Omdat je met de fiets sneller en goedkoper op je bestemming aankomt dan met eender welk ander vervoermiddel. Dát is het korte antwoord.

Maar er is meer, véél meer. Door een bedrijfsfiets te leasen in Antwerpen ontzie je het milieu. Je creëert ruimte op de straten omdat er minder parkeerplaatsen nodig zijn. Je bent minder gestrest omdat fietsen ontspannend is (en je geen files meer in je leven hebt).

Daarom bied je als werkgever bedrijfsfietsen aan bij je werknemers. Via Fietsen De Geus koop of lease je makkelijk fietsen voor je hele team. (Of moeten we zeggen ‘je peloton’?)

Vraag een offerte aan

5 voordelen voor de werknemer

 1. Fietsers komen met een helder hoofd aan op hun werk. Je concentreert je beter en presteert beter. (En krijgt als bonus een topconditie!)

 2. Geen vervoersmiddel flexibeler dan de fiets! Je fietst om files heen. Je maakt gebruik van de honderden kilometers aan fietspaden waar het verkeer nooit stil staat.

 3. Als je fietst bespaar je honderden euro’s per jaar. Geen parkeergeld, geen brandstofkosten. En veel werkgevers bieden hun fietsende collega’s bovendien een fietsvergoeding aan.

 4. Je zorgt voor een leefbare stad. Want zeg nu zelf, erg goed voor het milieu zijn al die auto’s toch niet?

 5. Je kan bij De Geus iedere fiets uit het assortiment krijgen als bedrijfsfiets. Het ligt er maar net aan wat je behoeftes zijn. Bakfietsen zijn logistieke wonderen. Met e-bikes verplaats je je bijna inspanningsloos. Met koersfietsen ga je sneller dan al het andere verkeer. En vouwfietsen neem je eenvoudig mee in de trein!

Lange afstand? E-bike!

5 voordelen voor de werkgever

 1. Bedrijfsfietsen hebben grote fiscale voordelen. De kosten van de bedrijfsfietsen zijn 120% aftrekbaar. Dat geldt ook voor aanverwante artikelen als fietsenstallingen, kleedruimtes en alle andere dingen die je aanschaft in het belang van je fietsende collega’s.

 2. Je fietsende werknemers zijn minder vaak ziek. Fietsen verlaagt stress en vermindert de kans op fysieke kwaaltjes.

 3. Bedrijfswagens kosten veel geld. Bedrijfsfietsen niet. Moeten we er nog meer over zeggen?

 4. In de spits vormt een fiets vaak sneller vervoer in de stad dan een wagen. Op fietspaden staan immers nooit files.

 5. Zet je als bedrijf in op maatschappelijk verantwoord ondernemen? Niets is meer MVO dan fietsende werknemers!

Neem contact op

Onze fietsleasepartners

Doe dit als je werknemer bent

Neem allereerst contact met ons op en vertel ons welke fiets jouw voorkeur heeft. Vervolgens maken wij een offerte. Afhankelijk van welke leasepartner je kiest, zal je vervolgens met deze offerte naar je werkgever gaan (Cyclis en KBC) of zullen wij direct de fiets bestellen (B2Bike). Kies je voor Cyclis of KBC, dan bestellen we de fiets pas na goedkeuring door je werkgever. Bij KBC is het overigens zo, dat je moet kiezen uit hun selectie van merken (PDF).

Doe dit als je werkgever bent

Laat je werknemer de keuze maken voor een fiets die bij zijn of haar wensen past. Geef eventueel zelf een leasebudget aan waarbinnen de werknemer mag kiezen. Vervolgens maakt Fietsenwinkel De Geus een offerte. Deze offerte zal de werknemer ter goedkeuring aan jou, de werkgever, moeten tonen. Met de goedgekeurde offerte bestelt De Geus vervolgens de fiets. Let op dat je bij KBC moet kiezen uit een door hen opgestelde merkselectie (PDF).

Vraag een offerte aan

Bedrijfsfiets leasen in Antwerpen? Wij helpen je!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.