Fietsen De Geus groeit en vernieuwt. Dat is al gebleken uit de overname van De Specht, maar ook MARK doet het steeds beter en daarvoor gingen we op zoek naar extra mankracht. Op 23 oktober kondigden we aan dat de Lifestyle Store op de Kleine Markt (14) in een nieuw jasje gestoken wordt. Vernieuwen is nodig, maar ook heel leuk. Kom eens langs en ontdek het plezier van fietsen.

Fietsen De Geus Berchem – in beeld.

Het fietswalhalla in de stad is waarlijk het epicentrum van ‘fiets’. We streefden naar een actieve locatie, waar je welkom bent voor elke fietsvraag. En in dat opzet, zijn we geslaagd. De winkel heeft een open sfeer waar je ook welkom bent voor evenementen rond fietsreizen, woon-werk verkeer en dergelijke. We zijn jouw locale referentie zijn wanneer het gaat om je mobiliteit in de stad en daarbuiten.

Fietsen De Geus Antwerpen – in beeld.

Het centrum van A., da’s op de Marnixplaats. Het actieve plein, waar je ontspannend iets kan drinken, eten en genieten koppelen we aan mobiliteit. De hoek nummer 4, is het epicentrum van ‘fiets’ in ’t stad. En we zijn er verdorie trots op. De positieve reacties, de gelukkige gezichten tonen ons dat we goed bezig zijn. Er staat nog veel op de planning, want fietsen is plezier, ontspanning en een dagelijkse activiteit.

Bekijk de filmpjes die we afgelopen Zomer maakten:

FIETSEN DE GEUS – BERCHEM

FIETSEN DE GEUS – ANTWERPEN