Assortiment Elektrische Fietsen

Fietsenwinkel De Geus, uw partner in de elektrische rit van uw leven. Zet je klaar voor de wind in de rug en een onwaarschijnlijke fietservaring.

E-bikes, u heeft er ongetwijfeld al over gehoord. De nieuwe grote trend in de fietswereld die jaar na jaar aan populariteit wint. Ook bij Fietsen De Geus ontwikkelen we gepassioneerde interesse in dit gamma van fietsen. We breidde onlangs onze winkel uit om onze expertise in e-bikes in de verf te zetten. Het ruime aanbod komt nu volwaardig tot zijn recht en u kan in alle rust de verschillende modellen naast elkaar vergelijken.

Bosch!

Bosch geldt al sinds het begin van de e-bike trend als dé referentie voor elektrische fiets bekrachtiging. Ze hebben een ongeëvenaarde ervaring in deze materie. Verder, een kwalitatieve Bosch “middenmotor” geeft één van de aangenaamste rijervaringen op markt. Deze motoren zijn betrouwbaar, stabiel en voelen erg natuurlijk aan. De meeste elektrische fietsen in onze winkel zijn uitgerust met deze kwalitatieve elektrische fietsmotor. Ondertussen kunnen we met enige trots melden dat wij als eerste in Antwerpen de titel “Bosch E-bike Expert” mochten dragen. Wij bieden een uitgebreide service naar Bosch fietsen en behandelen eventuele garantiegevallen.

Koga

Wie Koga zegt, zegt kwaliteit. Dat is bij elektrische fietsen niet anders. Vooral de handgemaakte, lichtgewicht alumium frames springen in het oog. Hoogwaardige afwerking zorgt voor een unieke rijervaring.

Gazelle

Deze nederlandse sterkhouder van stadsfietsen biedt een geweldig mooi gamma aan elektrische fietsen. Van dagdagelijkse tourfietsen tot echte cargobikes met ondersteuning, ontdek het in onze winkel!

E-Victoria

Kwaliteit elektrische fietsen met een Bosch motor met wel betaalbaar? Dan vinden wij dit betrouwbare Duitse merk dat al meer dan 100 jaar bestaat ideaal voor u!

Conway

Zin in iets anders? Het Duitse label Conway biedt elektrische fietsen “met een hoek af”. Leuk voor wie meer wil dan een gewone stadsfiets met bekrachtiging. Conway onderscheidt zich met strakke looks, kwalitatieve afmontage en scherpe prijzen.

E-Bike testdag

Nog niet overtuigd hoe geweldig zo’n elektrische wel niet is? Wel, op zaterdag 6 mei organiseren we een heuse E-Bike testdag. Kom ons uitgebreide assortiment ontdekken! Wij zorgen voor een verkeersluwe straat zodat u veilig kan testrijden. U kan de verschillende merken onmiddellijk naast elkaar vergelijken. Onze verkopers staan klaar voor al uw vragen en staan u bij met uitgebreide kennis over verschillende soorten motoren, batterijen, remmen, versnellingssystemen, enzoverder.
E-Bike opstapdag // zaterdag 6 mei, elektrische fietsen testen zoveel je wil …