Het verkeer in onze stad kan soms een jungle zijn. Trams, auto’s, leveringen per camionette, … Iedereen is druk bezig en in die drukte is het belangrijk dat wij ons als zwakke weggebruiker veilig door het verkeer bewegen. Daarbij hoort dus een goede helm! Wij werken hieromtrent met twee merken.

Voor de iets klassiekere helm hebben we gekozen voor de Abus helmen. Lichte maar zeer sterke helmen met een sobere en veilige, reflecterende, afwerking. Ze hebben verschillende designs waardoor er voor elke persoon wel een juiste fit is te vinden. Kom zeker eens langs om er een paar te passen zodat u zeker kan zijn!

Daarnaast werken we ook heel uitgebreid en graag met onze Nutcase helmen! De Nutcase helmen hebben een aantal jaren geleden een zeer positieve beweging op gang getrokken. Ze slagen erin de fietshelm voor de jeugd weer hip te maken. De originele en opvallende designs en de comfortabele vorm maken dat kinderen veel gemakkelijker de helm gaan opzetten, super toch? Geen eeuwige discussie meer dat de helm op moet met deze prachtige en zeer veilig helmen.

Ps: Nutcase heeft ook helmen voor volwassenen hoor.

Een kijken welk design er juist bij jou past? Kijk snel op www.nutcasehelmets.be