Bij De Geus gaan we voor het totale concept, de volledige beleving van het fietsen. Dat betekent dus de fiets van A tot Z. Fervent fietsen moet comfortabel, veilig, droog, leuk, in stijl en met plezier gebeuren.

De eerste stap naar het veiliger fietsen, is jezelf voorzien van een goede fietsbel. Voor de meer kleurrijke en speelse bellen hebben we de bellen van Nutcase of Urbanproof. Ga je meer voor de retro-look of iets basic? Dan kan je altijd eens kijken naar de bellen van Lezyne of Bell. Wat ook zeker niet mag ontbreken zijn degelijke fietspompen! Wil je thuis zelf graag een exemplaar altijd bij de hand, kijk dan zeker naar de fietspompen van Lezyne of Cordo en kijk de welke het beste bij jou past.

Klean Kanteen is een familiebedrijf uit Amerika dat zijn steentje wil bijdragen aan de planeet. Ze zetten zowel de klant als het milieu voorop door producten aan te bieden die van roestvrij staal zijn gemaakt. Zo zijn ze een uitstekend alternatief voor plastic, en zijn ze helemaal veilig voor de mens om te gebruiken.

Zowel bij Fietsen De Geus als in Mark Store Antwerpen kan je de producten van Klean Kanteen vinden in alle maten en kleuren. Voedselblikken, thermossen,.. zijn vaak voorzien van een oranje label. Dit wil zeggen dat het product volledig isolerend is. Producten die voorzien zijn van een groen label zijn niet-isolerend.

De koffie die je meeneemt ’s ochtends, is dus zeker nog warm wanneer je hem een paar uur later op kantoor opdrinkt!

Veiligheid op de fiets is en blijft een belangrijk aspect! Daarom hebben we verschillende merken die fietslichten aanbieden, om zo altijd op te vallen op de fiets! Zowel de lichtjes van Lezyne, Brooks, Axa als de fietslichtjes van Koga zorgen ervoor dat je altijd schittert in het donker!

Nog harder opvallen? Kijk dan eens naar het assortiment van Wowow! De naam zegt het misschien al zelf! Het huis uit in regenweer of donkere dagen? Wowow biedt alles aan om zichtbaar te blijven op de fiets! Allerlei lichtgevende accessoires zorgen ervoor dat je opvalt in het verkeer, en zo bijdraagt aan je eigen veiligheid.

Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de mama’s en papa’s die met kinderen op de fiets willen! We hebben een ruime keuze aan kinderstoeltjes, voorop en achterop. Voor de allerkleinsten en voor de iets groteren. We hebben 3 merken in ons assortiment die voldoen aan degelijke fietszitjes voor kinderen. De zitjes van Qibbel kunnen als één geheel op de fiets worden gemonteerd! Daarnaast hebben we ook de kinderzitjes van Bobike. Zij maken gebruik van een dubbelwandige schaal bij elk zitje. Zo komt veiligheid helemaal voorop te staan! De zitjes van Yepp gaan met hun innovatief design voor maximaal comfort maar ook maximale veiligheid!

Kom zeker eens langs om te kijken welk zitje het beste bij jou en je kinderen past! Gekozen? Als u de fiets even achterlaat dan monteren we het voor u.