U hebt het misschien reeds vernomen, maar vorige week wonnen wij de award voor ‘Beste Fietsenwinkel van 2018’ op de Velofollies in Kortrijk! Wij hebben deze award met veel trots en plezier aangenomen. Bij De Geus zijn we er enorm fier op dat we onze winkel de beste mogen noemen van 2018 en dit hebben we aan heel ons team te danken!

Het team gaat er dan ook volledig voor om dit door te trekken naar 2019 en onze klanten nog meer en beter te helpen waar we kunnen. We zetten er hard op in om steeds klaar te staan met het juist advies voor iedereen, door ons zo goed mogelijk te specialiseren op alle vlakken (elektrische fietsen-specialist, vouwfietsen, cargobikes, speed pedelecs,..). Daarnaast proberen we ook steeds een zo breed assortiment aan te bieden van sterke merken. Ons team bestaat dan ook uit gepassioneerde en gespecialiseerde collega’s die klaarstaan om persoonlijk advies aan iedereen te geven. Ze doen er alles aan om gemotiveerd te zijn en een prachtige De Geus fiets af te leveren! Naast de fiets die De Geus verkoopt zorgen we ook voor optimale mobiliteit. Het is ons doel om de mensen mobiel te houden en dit kan alleen in een goede en grote werkplaats. Ook achter de schermen moet alles juist zitten en hier proberen we dagelijks op in te zetten!

Ook willen wij Het Laatste Nieuws, de Gazet van Antwerpen en BeCycled bedanken voor de leuke artikels die zij hierover schreven, ga zeker eens kijken! Natuurlijk blijven we na dit topnieuws met beide voetjes op de grond. We zetten ons in voor ‘the long road’ en blijven werken aan de toekomst. Wij kijken alvast uit naar het volgend jaar samen met jullie!

Sportieve groetjes!

Team Fietsen De Geus