De Geus Berchem verbouwt…

Wij zullen tussen zaterdag 16 maart en dinsdag 2 april de winkel sluiten voor 2 weken. Woensdag 3 april zijn wij terug van de partij!

Tussen zaterdag 16 maart en dinsdag 2 april is de winkel in Berchem (Grote Steenweg 95, 2600 Berchem) gesloten wegens verbouwingen.

Dit gaan we doen om de winkel nog fijner en aangenamer te maken voor iedereen. Zo zal de capaciteit van de werkplaats uitbreiden, en zullen we veel meer inzetten op beleving in de winkel. Dit alles gebouwd om de alreeds sterke punten in de vormgeving van de huidige winkel.

Zo zal de capaciteit van de werkplaats uitbreiden, en zullen we veel meer inzetten op beleving in de winkel.

Zo gaan we een volledig nieuwe werkplaats hebben, met nieuwe werkbanken, liften, gereedschappen, computers, …
Daarnaast gaat de winkel zelf ook een stuk ruimer gemaakt worden, zodat we een beetje van het ‘smalle-gang-effect’ af zijn.
Mooie nieuwe togen, een verse lik verf, nieuwe led-verlichting, volledig nieuw interieur, en enkele nieuwe merken …

Ben je benieuwd naar het resultaat? Kom dan zeker vanaf woensdag 3 april eens piepen in Berchem!

U zal voor even de volgende 2 weken al wat last hebben om vlot een herstelling binnen te brengen, gezien we de werkplaats al zijn aan het verhuizen. Daarna sluiten we dus even in Berchem, maar u kan tijdens deze sluiting helemaal terecht in onze winkel op de Marnixplaats 4, 2000 Antwerpen. Onze oprechte excuses voor het mogelijke (tijdelijke) ongemak.

Tijdens deze sluiting helemaal terecht in onze winkel op de Marnixplaats 4, 2000 Antwerpen.

Tot binnenkort!