Net zo individueel als u

Stel jouw ideale Velo de ville fiets samen

“Fietsen De Geus staat al jarenlang gekend voor z’n zeer persoonlijke aanpak, gebaseerd op een ervaren, gedreven en gepassioneerd team adviseurs. Daarbij is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat we de juiste merken voor jullie weten uit te kiezen. Naast allerlei merken in ons breed assortiment geven we vaak de voorkeur aan onze Custom Built Velo de ville fietsen, écht een fiets op maat voor jou. Speciaal gemaakt voor jou, jouw soort van gebruik, zithouding, smaak, …

Je kan hieronder al eens zelf jouw Velo de ville fiets beginnen kiezen en samenstellen, maar maak zeker een afspraak met één van onze adviseurs, zodat we samen jouw droomfiets kunnen samenstellen.

Maak een afspraak

Uniek en veelvoudig

Elk mens is anders en heeft bepaalde wensen. Het karakter, een eigen stijl en een lievelingskleur – dat maakt het leven in onze ogen bijzonder spannend. Waarom dan ook niet je fiets een eigen, persoonlijk karakter geven? Met Velo de Ville is dat mogelijk en past u de fiets naar uw specifieke wensen aan, zodat deze fiets net zo individueel is als uzelf. Daarom worden al deze fietsen voor u persoonlijk geconfigureerd. U kiest uw kleur, het type frame en vele andere componenten. Daarna bouwt Velo De Ville úw droomfiets. Met Velo de Ville krijgt u een fiets op maat die op uw doelen en individuele smaak afgestemd is. Persoonlijk en uniek!

Gepassioneerd met veel ervaring

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en produceren zij vol passie fietsen. Door al hun ervaring is het gelukt om de kwaliteit constant te optimaliseren en nieuwe modellen, functies en designs verder door te ontwikkelen. Het familiebedrijf is constant gegroeid en heeft ondertussen meer dan 250 medewerkers die de passie voor fietsen delen. Het plezier aan het werk is voor Velo De Ville bijzonder belangrijk, omdat het een vereiste voor de hoogwaardigheid van hun producten is en de ideeën alsook de ervaring van hun medewerkers een waardevolle verrijking in de doorontwikkeling van hun fietsen is.

KLIK HIER OM UW VELO DE VILLE SAMEN TE STELLEN