Love your bike

Koga maakt fietsen met de allerhoogste kwaliteitsnormen en wordt over de gehele wereld verkocht. Opgericht in 1974 door de fam. Kowalik en Gaastra. Vandaar destijds de naam Koga. In Heerenveen worden deze fietsen met de hand geassembleerd. Door uitermate stijve frame’s, a-z montage in Nederland, prachtige design, alleen de allerbeste componenten/onderdelen, … ontstaat een echte top fiets. Naast hun mooie uitgebreide vaste assortiment maakt Koga ook fietsen op maat, helemaal op de behoefte van de klant, een unieke fiets als het ware zoals aal handtekening: Koga Signature.

Stel jouw ideale Koga fiets samen

Met KOGA Signature stel je je eigen fiets samen op basis van jouw wensen en behoeften. Je kiest zelf het frame en de onderdelen en je kunt hem zelfs personaliseren met je naam of een tekst.

  • Kies je eigen richting
    Je kunt binnen het Signature assortiment kiezen uit twee basismodellen een WorldTraveller-S of een GrandTourer-S. Welke keuze het beste is voor jou hangt af van waar je je fiets voor gaat gebruiken.
  • Eén monteur
    Jouw fiets wordt met de hand gebouwd door één gecertificeerde monteur in onze fabriek in Heerenveen. Eén persoon bouwt aan één fiets zodat hij zorg en aandacht kan besteden aan zijn product en garant kan staan voor kwaliteit en duurzaamheid.
  • Snelle levering
    Na bestelling van je KOGA Signature staat de fiets al binnen 6 weken in de gewenste kleur, maat en samenstelling klaar bij je dealer.

“Fietsen De Geus staat al jarenlang gekend voor z’n zeer persoonlijke aanpak, gebaseerd op een ervaren, gedreven en gepassioneerd team adviseurs. Daarbij is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat we de juiste merken voor jullie weten uit te kiezen. Naast allerlei merken in ons breed assortiment geven we vaak de voorkeur aan onze Custom Built Koga fietsen, écht een fiets op maat voor jou. Speciaal gemaakt voor jou, jouw soort van gebruik, zithouding, smaak, …

Je kan hieronder al eens zelf jouw Koga-fiets beginnen kiezen en samenstellen, maar maak zeker een afspraak met één van onze adviseurs, zodat we samen jouw droomfiets kunnen samenstellen.

Maak een afspraak
KLIK HIER OM UW EIGEN KOGA SIGNATURE TE CONFIGUREREN