Bij fietsenwinkel De Geus hebben we alles in huis voor de dagdagelijkse fietser. Van fietsavonturen door de regen tijdens het pendelen tot wereldreizen die zelfs tot in andere continenten lopen. Wij staan heel erg graag klaar met ons advies en assortiment.

Als trotse Patagonia-dealer hebben we heel wat in huis om je met technische kleding een ideaal advies te geven van een kleine tocht tot grote fietsvakantie. Van warme fleece tot waterdichte jas/broek.
Met AGU hebben we een heel sterke speler op prijs-kwaliteit wat betreft waterdichte kleding. Ideaal voor de pendelaar, mama of papa, … die graag stijvol, betaalbaar en droog op hun bestemming willen aankomen.
Op casual vlak hebben we heel mooie kleding van The Vandal in huis die hip en kwalitatieve kleding aanbieden voor elke dag te dragen. Heel sterke collectie van Antwerpse makelij. Wij zijn alvast verkocht :-).  Qua retro/vintage-casual zijn we heel blij met Magliamo in ons assortiment. Met originele designs van onze oud-wielerhelden halen we stijvol nog eens de wielergeschiedenis uit de kleerkast.

PATAGONIA
AGU KLEDING
THE VANDAL
MAGLIAMO RETRO