Clarijs

Deze tassen zitten al zeer geruime tijd in ons assortiment. Bij Clarijs en ons eigen huismerk staat degelijkheid, capaciteit, waterdichtheid en kleurvast centraal. Bij Clarijs heb je een ruim assortiment aan kleuren, formaten en prints. Van geklede tassen tot speelse ontwerpen. Het kan allemaal.

Onze De Geus tassen heeft u in 1 formaat maar wel in meerdere kleuren. What you see is what you get. Oersterk, oerdegelijk. Een even sterke naam als De Geus zelf!

 

Basil

De fietstassen van Basil zijn bekend voor hun degelijkheid en zeer ruime keuze. Van fietsmand tot stuurtas met kaartmap, van rieten hondenmand tot dubbele fietstassen voor de week-inkopen mee te gaan doen. You name it, they have it. Hip en kwalitatief!

Ortlieb

Ken je deze tassen al? Ze zijn vooral bekent geraakt als onverslijtbare reistassen (en daarvoor doen ze nog altijd prima hun werk, van een weekje Frankrijk tot een wereldreis). Maar hoe langer zien we Ortlieb z’n assortiment uitbreiden voor allerlei andere fietstassen.
Zo blijft de pendelaar met z’n woon werk verkeer niet in de koude staan (en zeker niet in de regen, want de tassen zijn 100% waterdicht). Bovendien is dit tassenmerk het enigste dat we kennen dat 5 jaar garantie durft te geven. De hippe tas, de jonge en ergonomische rugzak, de geklede zaakvoerder-tas, … Ortlieb zal jouw behoefte wel kunnen bevredigen met één van hun kwalitatieve en mooie tassen.

Wil je meer weten?

Kom gerust eens langs de winkel in Antwerpen of Berchem, we hebben een mooi uitgebreid assortiment voor u klaar liggen.