Op 21, 22 en 25 juni 2024 zijn onze winkels bij uitzondering dicht: dit is wat je erover moet weten

Fietsenwinkel Antwerpen

 

Onze fietsenwinkels zijn op vrijdag 21 juni, zaterdag 22 juni en dinsdag 25 juni 2024 bij uitzondering gesloten. We stappen namelijk over op andere kassasoftware en daar komt veel werk bij kijken. Toch zijn we voor noodgevallen bereikbaar op 21 en 22 juni. Lees er meer over hieronder én ontdek meteen waarom wij investeren in een nieuw kassasysteem.

Hoe kan je ons bereiken op 21, 22 en 25 juni?

Op 21, 22 en 25 juni 2024 zijn onze fietsenwinkels in principe gesloten, maar voor noodgevallen zijn we beperkt bereikbaar:

  • 21 en 22 juni: De winkels zijn gesloten. Heb je écht een noodgeval, dan is er een technieker en een verkoopadviseur in de winkels aanwezig. Onder noodgevallen vallen bijvoorbeeld: je hebt onderweg naar het werk een lekke band gekregen en hebt absoluut je fiets nodig; je moet je kinderen van school halen met de bakfiets maar je rem doet het niet meer; enzovoort. Liefst bel je wel even van tevoren om je probleem te bespreken, dan laten we je weten of je we je last-minute kunnen helpen.
  • 25 juni: De winkels zijn gesloten. Er is niemand in de winkels aanwezig en we zijn deze dag niet per telefoon of e-mail bereikbaar.

Sorry alvast voor het ongemak. Stap gerust op 19 of 20 juni nog even binnen bij ons voor advies of een aankoop. En anders begroeten we je graag vanaf woensdag 26 juni weer. Plan je afspraak gerust alvast via onderstaande knoppen.

Of scrol verder, dan leggen we uit waarom we investeren in een nieuw kassasysteem.

Plan je testrit Plan je onderhoud

 

Fietsenwinkel De Geus Antwerpen
Achter de schermen van onze fietsenwinkels spelen onze mensen én onze computerprogramma’s een belangrijke rol

 

Waarom investeren wij in een nieuw kassasysteem?

Om onze fietsenwinkels in Antwerpen draaiende te houden, is er heel veel meer nodig dan gewoon een paar panden vol fietsen. Achter onze winkels schuilt een hoop digitale infrastructuur die soms wel (zoals onze website) maar vaak ook niet zichtbaar zijn voor jou als klant (zoals de kassasoftware).

Onze kopman Thomas legt als volgt uit waarom een bedrijf anno 2024 een flinke dosis software nodig heeft:

“Al deze programma’s zorgen ervoor dat jij als fietser online de nodige informatie vindt en dat jouw bestelling vlot geleverd kan worden. Het garandeert ook dat jij een sms ontvangt als jouw herstelde fiets afgehaald kan worden en dat je fietslease correct afgehandeld wordt.”

Je begrijpt het: zonder goede software komt een moderne fietsenwinkel stil te liggen. Daarom doen wij nu de overstap naar een nieuw kassaprogramma.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes bij Fietsen De Geus? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Schrijf in voor nieuwsbrief

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus