Inklapbare bakfiets krijgt primeur in België: de Riese & Müller Carrie is nu te testen in Antwerpen

Riese und Müller Carrie inklapbare bakfiets
Het team van onze fietsenwinkel in Antwerpen onthult vol trots de Riese & Müller Carrie

 

“Hoi Carrie, hoi Antwerpen!” Met die verwelkomende woorden begroet de Riese & Müller Carrie de fietsers van onze stad. Op 20 juni had onze fietsenwinkel aan de Marnixplaats de primeur voor België: wij mochten namelijk deze gloednieuwe inklapbare bakfiets onthullen. Ontdek samen met ons wat deze cargobike uniek maakt!

Innovatieve inklapbare bakfiets

De 3 grootste pluspunten van de Riese & Müller Carrie

Onze eigen fietsenkenners hebben de Riese & Müller Carrie uitgebreid getest. Dit zijn naar onze mening de 3 grootste voordelen van deze inklapbare bakfiets:

  • Van compact naar ruim in één klik. In een handomdraai klap je de bak van de Carrie uit. Dan kan je er perfect je boodschappen of kindje in vervoeren. Heb je niets te transporteren? Klap hem in en rij wendbaar door de stad. (Ook handig als je de fiets in een smalle bergruimte moet plaatsen!)
  • Krachtige motor en batterij van Bosch. De Riese & Müller Carrie heeft een elektronisch systeem van Bosch. Dit is de meest betrouwbare fabrikant van motoren en batterijen van e-bikes. De trapondersteuning geeft dus altijd veel kracht en met een opgeladen batterij kan je héél lang rijden. Bonus: omdat Bosch kwaliteitsproducten maakt, gaan je fiets lang mee!
  • Gebouwd met gerecycleerd aluminium. Veel fietsers hebben een groot hart voor onze planeet. Jij ook? Dan kan je met een gerust gevoel een Carrie kopen. Want deze Riese & Müller wordt gebouwd met gerecycleerd aluminium.

Klinkt goed, nietwaar? Maar misschien vraag je je af wie of wat Riese & Müller precies is. Blijf lezen, dan vertellen we je waarom je deze fietsproduct 100% kan vertrouwen.

Riese und Müller Carrie bakfiets
Het team van onze Antwerpse fietsenwinkel klapt de Carrie in een handomdraai uit

Over Riese & Müller

Waarom de fabrikant van de Carrie zo goed is

Weinig fietsproducten hebben in een relatief korte tijd zo’n goede reputatie opgebouwd als Riese & Müller – niet alleen hier in Antwerpen en België, maar zelfs wereldwijd. Hiervoor zijn tientallen grote en kleine redenen te noemen. Voor ons als fietsenwinkel vallen echter vooral de volgende eigenschappen op:

  • Oprechte liefde voor de fiets. Er bestaan fietsfabrieken die simpelweg kijken welke fietstypes populair zijn en die maken ze dan. Riese & Müller durft daarentegen verder te kijken dan huidige trends. Zij analyseren het gedrag van fietsers én autogebruikers om te zien welke (misschien nog onbekende) fietstypes een geschikte mobiliteitsoplossing zouden kunnen zijn. Uit zo’n analyse kwam de Riese & Müller Carrie voort. Want wat bleek? Veel stadsbewoners willen wel een bakfiets, maar hebben niet altijd die enorme bak nodig. Een inklapbaar model was het resultaat.
  • Geen compromissen op kwaliteit. Zeker in de minder zichtbare delen van een fiets kan je als fabrikant een hoop geld besparen door goedkope materialen te gebruiken. Toch hebben onze eigen fietsenmakers Riese & Müller nooit kunnen betrappen op dit soort praktijken. Voor elk onderdeel worden kwaliteitsproducten gebruikt, zoals lampen van Busch + Müller, versnellingen van Shimano en Rohloff, en remmen van Magura.
  • Altijd goed leverbaar. Als je een fiets wilt kopen maar die niet leverbaar blijkt te zijn bij de fabrikant, dan is dat een flinke domper. Onze ervaring is gelukkig dat Riese & Müller altijd een royale voorraad fietsen heeft. Welk type je ook wilt bestellen, ze kunnen altijd binnen enkele weken leveren. Dat is fijn voor ons als fietsenwinkel, maar vooral ook voor jou als fietser.

Zoals je begrijpt is Riese & Müller een fietsfabrikant die nét iets beter zijn best doet dan veel van zijn concurrenten.

Wil je de Carrie eens in actie zien? In de video hieronder maken onze collega’s Bert en Sofie een zonnig testritje.

Compacte bakfiets in actie

Riese und Müller Carrie: een zonnige testrit

Natuurlijk is een video bekijken niet hetzelfde als zélf een fiets uitproberen. Hieronder lees je hoe en waar je de Carrie in eigen persoon kan ervaren.

Riese und Müller Carrie cargofiets
In onze fietsenwinkels in en rond Antwerpen staat de Carrie klaar om door jou getest te worden

Riese und Müller testcentrum Antwerpen

Maak een gratis testrit op de Carrie

Heb je kriebels in je buik gekregen van de Carrie? Dat snappen we! Volgende stap: kom naar onze fietsenwinkels in en rond Antwerpen. We hebben filialen op ‘t Zuid, in Berchem, in Edegem en in Schoten. Breng liefst meteen je gezin mee, dan kan iedereen de Riese und Müller Carrie bewonderen.

Natuurlijk blijft je winkelbezoek niet bij alleen kijken. Want zo’n prachtige compacte cargofiets moet zelf ervaren worden! Bij Fietsen De Geus kan je steeds terecht voor een gratis, vrijblijvende testrit.

Wil je zeker weten dat de Carrie beschikbaar is wanneer je langskomt? Maak dan in minder dan 1 minuut een boeking in onze online agenda. Dan zorgen we ervoor dat jouw favoriete bakfiets klaarstaat voor je.

Hoeveel kost de Carrie? Boek je testrit

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus