10 onweerstaanbare sportieve cadeautips voor de feestdagen

De Kerstman legt dit jaar met plezier een mooie stapel sportieve kerstcadeaus onder jouw kerstboom. Waar hij en zijn hulpkerstmannen al die onweerstaanbare geschenken vandaan halen? Uit onze goedgevulde fietsenwinkels natuurlijk. Inspiratie nodig? Wij zetten 10 populaire cadeautips met een fietsthema op een rij. Ho ho ho!

De ultieme dorstlesser

1. Sportieve bidon De Geus

Dorstige fietsers in je vrienden- en familiekring? Dan is deze sportieve De Geus fietsbidon een kerstcadeau waar ze blij van worden!

Met zijn afsluitbare trektuit is deze bidon een praktische aanvulling op de uitrusting van elke serieuze fietser. De bidon is makkelijk te vullen en schoon te maken en heeft een inhoud van 500 ml. Bovendien zal de opdruk elke keer weer een glimlach op gezichten toveren. Want we zeggen waar het op staat: ‘Fietsen is uiteindelijk ook maar gewoon op uw gat zitten’.

We hoorden overigens dat de Kerstman deze bidon gevuld heeft met iets sterkers dan water. Om hem warm te houden in de koude, lange nachten…

Koop in onze winkels

Slimme koppen kopen helmen

2. Verlichte Nutcase Vio fietshelm

Op een koude, natte winterdag is een uitglijder snel gebeurd, dus draag een fietshelm. Een fietshelm verkleint namelijk de kans op ernstig hoofdletsel.

Kies je een fietshelm, dan is de Nutcase Vio met ledverlichting een van de beste keuzes. De helm zorgt er niet alleen voor dat je hoofd beschermd is, maar maakt jou dankzij de verlichting ook sneller zichtbaar bij andere weggebruikers.

Nutcase fietshelmen zijn verkrijgbaar in tientallen kleurige ontwerpen, dus je kan er zeker van zijn dat je een exemplaar vindt dat past bij jou (of bij iemand aan wie je de helm cadeau wilt doen).

Wil je liever een fietshelm met een iets serieuzer vintagedesign? Kijk dan eens naar de helmen van Thousand.

Wil je het ultieme bewijs dat echt iedereen fan is van helmen? We hebben vernomen dat de Kerstman elk rendier er één heeft gegeven. Rudolf draagt een rode, naar het schijnt. Past bij zijn neus.

Bezoek onze winkels

Een kindvriendelijk nieuwjaar

3. Vrolijke kinderfiets van Woom

De Kerstman brengt ook dit jaar veel brave kinderen met plezier een mooi cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van zo’n vrolijke kinderfiets van Woom?

Woom is een Oostenrijks merk dat superstevige tweewielers voor kinderen maakt. Ze hebben verschillende modellen, die elk zijn afgestemd op een specifieke leeftijd.

Voor een kindvriendelijk 2024 kan je rekenen op Woom!

Bekijk de fietsen van Woom

Voor een hoppig kerstfeest

4. Heerlijk fietsersbier Kwaremont 75 cl

In bierland België mag een goede fles bier niet ontbreken tussen de vele pakjes onder de kerstboom. Is de bierliefhebber toevallig ook een fietser? Dan is een fles Kwaremont 75 cl de perfecte keuze.

Geen biermerk wordt zo sterk met de wielerwereld geassocieerd als Kwaremont! Kwaremont is het bier van kopmannen en kopvrouwen. Maar vooral van iedereen met een hart voor fietsen.

Kwaremont is de beloning na elke rit. Zelf getrapt of aangedreven. Kort of lang. Over kasseien of macadam. Snel of traag.

Kwaremont is er voor elk seizoen. Want een gepassioneerd fietser zit nooit stil. En het is die passie die iedereen tijdens de feestdagen samenbrengt rond een frisse Kwaremont.

Omdat het een grote fles is, kan deze Kwaremont gedeeld worden met alle familie en vrienden.

Nu we erover nadenken, misschien is Kwaremont wel het mysterieuze drankje dat de Kerstman bewaart in die bidon die we eerder voorbij zagen komen…

Koop in onze winkels

Zichtbaar zijn op donkere dagen

5. Reflecterende GoFluo hesjes

Men heeft het weleens over de spreekwoordelijke ‘donkere dagen voor kerstmis’, maar laten we vooral niet vergeten dat de donkere dagen nog een paar maanden langer duren.

Zichtbaar zijn heeft in die tijd prioriteit en een reflecterend hesje helpt daarbij. De reflecterende hesjes van GoFluo zullen de trouwe compagnon van iedere fietser zijn op de momenten dat gezien worden extra belangrijk is.

Zelf noemt GoFluo hun hesjes ‘bodyglowers’. En dat vinden we een perfecte omschrijving, want deze kledingstukken lijken te gloeien als er licht op valt. Daardoor val je met zo’n bodyglower supergoed op in donkere nachten. Ook overdag ben je goed zichtbaar dankzij de fluorescerende regenboogkleuren.

Het design is geïnspireerd op het regenboogtruitje, gedragen door de wereldkampioen in de wielersport. Deze bodyglower heeft een lange achterzijde, zachte kraag en één zijzakje om jou extra comfort te geven. Tijdens het fietsen schuif je de dubbele rits naar het midden zodat je meer bewegingsvrijheid hebt. De reflecterende stof is geperforeerd zodat je minder gaat zweten tijdens het sporten.

Wat je ook moet weten: GoFluo is een oer-Belgisch merk. Ook de Kerstman koopt dit jaar lokaal!

Bekijk onze adressen + uren

Voor het draaggemak

6. Grote, stevige fietstassen

Fietsers gebruiken hun fiets het liefst voor elk mogelijke rit, dus ook om boodschappen te doen. Ken je zo iemand in je omgeving? Dan zal je hem of haar ongetwijfeld blij kunnen maken met een grote, stevige fietstas.

In onze fietsenwinkel heb je keuze uit onder andere Clarijs en Ortlieb. Zij maken fietstassen in een regenboog aan designs en in verschillende prijsklassen.

Dus… veel te dragen komend jaar? Ortlieb en Clarijs doen het voor je.

Meer over onze fietstassen

Een verlicht idee

7. Krachtige fietslamp Leyzyne Led Strip Drive Pair

Niets is zo evident als fietsverlichting in de wintermaanden. Wat is een beter kerstcadeau voor fietsende vrienden en familieleden dan een goed set fietsverlichting? Leyzyne Led Strip Drive Pair is de Rolls-Royce onder de fietslampen, dus de keuze is snel gemaakt wat ons betreft.

Deze set fietslampen bestaat uit een wit licht voor de voorzijde en een rood licht voor de achterzijde van de fiets. ‘Safety first’ is het motto van de Kerstman deze feestdagen!

Koop in onze winkels

Koersen op je eigen zolder

8. Wahoo Kickr Core Trainer

Fietsen zonder dat je de deur uit moet? De Wahoo Kickr Core maakt het mogelijk! Deze smart trainer geeft je een realistische en stille binnenrit. Dit revolutionaire apparaat is ontworpen met de meest doorgewinterde fietser in gedachte, zodat jouw meest intense fietsritten levensecht worden nagebootst.

Deze trainer van Wahoo is de droom van iedere gepassioneerde fietser die niet altijd het huis wil verlaten voor zijn training. Nu de koude maanden genaderd zijn begrijpen wij dat helemaal.

Is de Kickr Core niet de trainer die je zoekt? Dan vind je bij ons altijd wel een ander geschikt exemplaar.

Een uitgebreide demonstratie van de Wahoo Kickr Core vind je op de website van Wahoo. Ken je iemand voor wie dit het perfecte sportieve kerstcadeau is? Haal hem dan snel in onze fietsenwinkels!

Koop Wahoo Kickr Core

Het cadeau der cadeaus

9. Een gloednieuwe fiets

Ja, waarom ook niet? Geef een fiets cadeau deze feestdagen! Je kent vast wel iemand die je een hoogwaardig stukje ecologische mobiliteit gunt: je partner, je moeder, je vader, je kind.

Zo’n prachtige nieuwe fiets is te koop in een van onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem of Edegem. Breng zeker degene mee voor wie de fiets bestemd is, want alleen door een fiets te testen kan je weten of ze goed is. Een testrit maken is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Van stadsfiets tot cargobike en van elektrische fiets tot reisfiets: bij Fietsen De Geus vind je een fiets voor iedereen die het verdient. We hebben ruim 1000 fietsen op voorraad, dus we kunnen heel rap leveren.

Bekijk alle fietsen

Het meest flexibele cadeau

10. De meest sportieve cadeaubon

Vind je het lastig om het meest geschikte cadeau te kiezen? Dat begrijpen we en dat is helemaal niet erg.

Om die reden zijn er de cadeaubonnen van Fietsen De Geus:

  • Verkrijgbaar in de varianten € 25, € 50, € 100 en € 250.
  • In alle winkels van Fietsen De Geus te besteden.
  • Te gebruiken voor elk product van Fietsen De Geus: fietsen, accessoires, onderhoud, herstellingen, enzovoort.

De cadeaubon van Fietsen De Geus is zonder twijfel het meest flexibele kerstcadeau voor iedereen die regelmatig op de fiets zit (of die dat volgens jou zou moeten doen!).

Je mag de bon gebruiken voor elk soort aankoop in onze fietsenwinkels, ongeacht of je er een deel van een nieuwe fiets mee wilt betalen, of een accessoire, of een stukje onderhoud. Daarom is deze cadeaubon altijd een goed idee.

Koop een cadeaubon

Meer sportieve cadeautips voor de feestdagen nodig?

Als je nog een flinke dosis inspiratie kan gebruiken, nodigen we je uit om eens door onze website te bladeren. Kleine tip: als je een product ziet dat je leuk vindt, aarzel dan niet om snel naar onze winkels te komen. Kerstcadeaus zijn hot op het moment. Als je op tijd koopt, weet je zeker dat je het cadeau op tijd in huis zal hebben.

En vind je bij Fietsen De Geus niet wat je zoekt? In de sportieve winkels van De Geus Dert13n vind je de perfecte geschenken voor de meer avontuurlijke fietser.

We wensen je alvast fijne kerstdagen en een heel mooi 2024 vol nieuwe fietsavonturen toe!

Ontdek ons fietsgamma

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus