Enquête: vertel ons hoe jij Fietsen De Geus in 2021 ervaren hebt!

2021 was een ongewoon jaar waarin we, ondanks alles, ons best hebben gedaan om je zo goed mogelijk te helpen. We zijn dan ook heel benieuwd hoe jij Fietsen De Geus in 2021 hebt ervaring. We nodigen je uit je goudeerlijke mening te geven.

Vul de enquête in

Vertel ons jouw mening

Alle inzendingen komen direct bij onze zaakvoerder Thomas in zijn mailbox en zullen door hem persoonlijk afgehandeld worden. Als je aan het einde aanvinkt dat we je mogen bellen, zal je van Thomas een telefoontje krijgen.

Het formulier werkt het best op een computer. Afwijkende weergave kan voorkomen op gsm. Alvast een enorme merci voor je antwoorden!

Wil je weten wat de toekomst van Fietsen De Geus is?

Kopman Thomas gaf onlangs in een uitgebreid interview een blik op de toekomst van Fietsen De Geus. Ook blikt hij terug op ruim 35 jaar De Geus in Antwerpen en legt hij uit hoe de pandemie de fietsenbranche heeft beïnvloed.

Lees het hele interview

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen De Geus